Battlefield 5 cosmetics - Bewerk voertuigen, wapens en personages

  In de Battlefield games is het altijd fijn om de juiste voertuigen en wapens bij je te hebben. Battlefield 5 gaat nog een stapje verder met de Battlefield cosmetics. Je kunt namelijk de personages, voertuigen en wapens bewerken. Zo creëer je een uniek leger met eigen wapens en voertuigen.

  Battlefield 5 komt met een nieuw aanpassingssysteem, genaamd The Company. Hiermee kun je de personages, voertuigen en wapens aanpassen bijhouden zodat je op elk moment klaar bent voor een gevecht. Je kunt in deze modus een compagnie samenstellen met het Britse of Duitse leger. Let wel op dat je maar één Company per leger kunt creëren.

  Je prestaties worden in elke modus onthouden, waardoor je deze niet elke keer opnieuw hoeft te behalen. Meer informatie over The Company, vind je in dit artikel.

  Battlefield 5 cosmetics - Personages veranderen

  Dankzij de Battlefield 5 cosmetics kun je je personages aanpassen zoals jij ze wil hebben. Je hebt de optie om meerdere dingen aan het uiterlijk te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het gezicht, gezichtsbeschilderingen, jassen, broeken, hoeden en helmen. Er zijn talloze mogelijkheden om een uniek leger te creëren!

  Battlefield V voertuigen

  Voertuigen - Wat vind jij belangrijker?

  Vind je bijvoorbeeld de levensduur of de kracht van je voertuig belangrijk? Dit soort vragen komen terug in het bewerken van je voertuig. Het veranderen van voertuigen zal nog niet in de game zitten wanneer deze uitkomt, maar wordt pas later aan het spel toegevoegd door middels van DLC.

  Bevestigde Battlefield 5 wapens

  Ook de wapens in Battlefield 5 kun je aanpassen. Elke soldaat begint met een basisuitrusting, die weer per klasse verschilt. Hoe meer je de wapens gebruikt, hoe meer aanpassingsmogelijkheden je vrijspeelt. Je kunt ook skins en onderdelen zoals een bajonet aan je wapens toevoegen. Op die manier wordt een wapen echt uniek en dat is het moment waarop het echt jouw wapen wordt.

  Electronic Arts heeft een tijd geleden bevestigd welke wapens in de game voorkomen. Wij hebben een overzicht van alle wapens. die in de game kunnen worden gebruikt. En al deze wapens zijn straks aan te passen in de game.

  Battlefield V wapen en personage

  Wat je nog meer moet weten over Battlefield 5

  Nog even en we kunnen Battlefield 5 spelen. Op 20 november is het namelijk zover en dan ligt de game in de schappen. Voordat je straks het strijdtoneel op gaat is het verstandig om enkele dingen te weten over de game. Zo bevat de game verschillende modi.

  De premium pass uit die vorige delen kenden is afgeschaft. De discussies rondom de lootboxes zorgde ervoor dat de beslissing gemaakt moest worden. In plaats hiervan zijn er in Battlefield 5 Airlift-items beschikbaar. wil je weten wat dit precies inhoudt? Wij leggen het je in onze Airlifts special uit.

  Alle andere aspecten die Battlefield 5 kent lichten wij in een overzicht met alles over Battlefield 5 toe voor je. Met deze info kun jij op de releasedatum goed beslagen ten ijs komen.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.