Among Us Artikelen

  Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor juli 2021?

  Microsoft gaat komende week de nieuwe Xbox Games With Gold voor juli 2021 uit de doeken doen. Zo vlak na E3 weten we al wat we de komende maanden mogen verwachten in de Xbox Game Pass collectie en dat heeft volgens ons flink effect op de Gold games van de komende tijd. Dit verwachten we voor juli 2021.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 16)

  De week zit er weer op en wat een toffe week was het. Er waren goede releases op Netflix en wat betreft games wordt het steeds beter op de next-gen consoles. Wij gingen weer aan de bak met allerlei leuke dingen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  Among Us Nieuws

  Among Us krijgt 15 speler lobbies op Xbox

  Microsoft onthulde een nieuwe gameplaytrailer van Among Us tijdens haar E3 2021 stream. De knotgekke whodunnit multiplayer game komt naar Xbox One, Series X/S en is straks gratis met Xbox Game Pass. Maar dat is niet alles, want de game krijgt namelijk grotere lobbies dan ooit!

  Among Us update introduceert nieuwe modus en meer

  Het team achter Among Us is nog lang niet klaar met hun goudmijntje. In een korte trailer konden we zien wat er allemaal nog op de planning staat voor de immens populaire mobile en PC-game.

  Opvallend: Among Us McNugget verkocht voor bijna 100.000 dollar

  Geloof het of niet, een Among Us McNugget is voor bijna 100.000 dollar verkocht op eBay: 99,997.00 dollar om exact te zijn. De McNugget van McDonalds maakte deel uit van de BTS Meal die in de Verenigde Staten verkrijgbaar is.

  Among Us PS5 release onthuld voor 2021

  Among Us komt ergens in 2021 naar de PlayStation 5 en PlayStation 4. Zo werd tijdens de State of Play bekendgemaakt. Waar de Nintendo Switch de game al heeft en PC-spelers al maanden genieten, worden gebruikers op PlayStation later dit jaar getrakteerd op de game. Daar blijft het alleen niet bij.

  Check hier de gameplay trailer van de nieuwe Among Us map

  De videogame Among Us was in 2020 ongekend populair. De game werd in november 2020 zelfs door 500 miljoen spelers gespeeld en is daarmee de populairste game ooit! Vandaag hebben we ook goed nieuws voor de honderden miljoenen mensen, want Among Us krijgt een nieuwe Airship-map en we hebben de eerste beelden.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.