Game releases december 2021 - Halo Infinite en Endwalker!

Article
woensdag, 01 december 2021 om 9:00
halo infinite master chieff1616493849
Het jaar loopt op zijn einde. Waar we de laatste tijd een gestage stroom games hadden hebben we deze maand te maken met een paar titels die nog nét voor de feestdagen binnendruppelen. Dit zijn de game releases van december 2021!
De grote klapper van de maand is natuurlijk Halo Infinite. Veel fans zijn intussen al een week of twee met de multiplayer bezig, maar vanaf 8 december kunnen we eindelijk aan de gang met de campaign. Waar die campaign Master Chief heen voert gaan we binnenkort zien.
Ook fans van Final Fantasy hebben in december 2021 iets om naar uit te kijken. Final Fantasy XIV krijgt namelijk een nieuwe uitbreiding in de vorm van Endwalker. De uitbreiding is een paar keer uitgesteld, maar nu is hij dan eindelijk hier.
Over wachten gesproken: voor het eerst in meer dan tien jaar komt er deze maand een nieuwe Big Brain Academy uit. Het is de vraag hoeveel hardcore fans er actief hebben zitten wachten op een nieuwe titel in de reeks, maar er is in ieder geval eindelijk wat nieuws om de hersentjes op los te laten.
Je kunt je getrainde brein ook meteen toepassen, want in december 2021 zien we ook Danganronpa Decadence verschijnen, een bundel die de bekende moordmysterie visual novel-reeks naar de Switch brengt. Als je liever in multiplayer moorden oplost kun je terecht bij Among Us, dat deze maand zijn opwachting maakt op PlayStation en Xbox consoles.
Dit was ook het jaar waarin we Life is Strange zouden zien op de Switch. In december 2021 lukt dat op de valreep nog net, want we hebben een datum (7 december) voor de Switch-versie van True Colors. De Remastered Collection volgt ergens volgend jaar.

Wat zijn de game releases van december 2021?

Er zijn natuurlijk nog meer game releases die we deze maand kunnen verwachten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende titels die voor het einde van het jaar verschijnen.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

We geven toe dat de maand niet bepaald afgeladen vol zit. Als je nog op zoek bent naar een game om bijvoorbeeld de kerstvakantie mee door te komen, of om op je verlanglijstje te zetten, kun je een kijkje nemen bij de releases van november. Wie weet vind je daar je ideale wintergame.