Gratis Epic game brengt je flink in de problemen!

News
vrijdag, 13 januari 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Je kan weer een gratis game scoren bij Epic Games, maar deze game is meer dan een beetje sus. De webwinkel geeft deze keer een game weg die flink afgekeken heeft bij Among Us, maar dan op een zeer luxe cruiseschip. Ontmasker de Personoids of probeer juist verborgen te blijven als Artificiële Intelligentie en win het spel!
Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe gratis game. Ook in het nieuwe jaar blijft Epic Games kosteloos games uitdelen. Deze week kan je twee leuke games aan je collectie toevoegen waarbij onderzoek, speuren, samenwerken en list en bedrog centraal staan. Maar, wees er wel snel bij, de games zijn maar tijdelijk gratis te claimen!
Deze week heeft Epic Games twee games voor ons in petto. De eerste game is een echte party-game die wat gameplay betreft flink leentjebuur gespeeld heeft bij Among Us. In First Class Trouble ben je met een groep mensen op een cruise. Alhoewel, niet iedereen blijkt een mens te zijn. Het schip wordt bestuurd door een valse A.I. die Personoids tussen de mensen geplaatst heeft. De humanoids moeten zich zo menselijk mogelijk gedragen terwijl de mensen de humanoids moeten zien te ontmaskeren, om uiteindelijk de A.I. uit te kunnen schakelen.
Daarnaast heeft Epic nog een leuke verrassing voor ons in petto. Zonder aankondiging is er nog een gratis game toegevoegd, te weten Gamedec. Dit is een cyberpunk game die in isometrische view gespeeld wordt. Je bent een detective en lost moorden op in virtuele werelden. De game ziet er grafisch prachtig uit met veel lichteffecten en heeft ook veel prijzen binnen weten te slepen. Zeker een aanrader dus!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.