Deze verrassende PS5 game domineert in de PlayStation Store

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 13:00
among usf1622815052
Sony heeft bekendgemaakt welke games dit jaar het meest gedownload zijn rond de feestdagen op de PS5, dit geeft ook goed aan welke games goed zijn verkocht. Dit heeft het bedrijf gedaan in een blogpost. De game die op nummer 1 staat in de VS en EU is erg verassend.
De game Among Us staat namelijk op nummer een, dus is wel een succes te noemen op console. De game is oorspronkelijk uitgekomen voor Android smartphones en PC, maar is zo populair geworden dat het ook naar de consoles is gekomen. Dit lijkt dus een slim besluit van de ontwikkelaars te zijn geweest want het is vaak verkocht.

Hoe groot is dit voor Among Us?

Dat de game op nummer 1 staat betekent best veel. In de Verenigde Staten en Europa heeft het games ingehaald zoals FIFA 22, Call of Duty Vanguard en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Dit zijn alle drie grote games die veel worden verkocht tijdens de feestdagen, om vrienden en familie mee te verblijden.
Dat de game het dus zo goed doet is goed nieuws voor de studio achter de game. Er zijn ook meer plannen voor Among Us. Er komt bijvoorbeeld een VR versie van de game aan. Deze kan dan gespeeld worden met de nieuwe VR-headset waar Sony mee gaat komen. Onlangs onthulde Sony hier nog de specs van. Daarnaast zal de VR-versie van de game ook beschikbaar worden voor andere VR brillen.