Alien: Isolation Artikelen

  Wat worden de PlayStation Plus games voor april 2020?

  De laatste week van de maand komt er weer aan en dat betekent de onthulling van de PlayStation Plus games van april 2020. Nu we allemaal thuis zitten zijn er meer uren om te gamen en daar maken we graag gebruik van. Zou Sony inspelen op deze mogelijkheid en ons grote games toespelen om van te smullen. Wij voorspellen wat de PSPlus games van april 2020 worden!

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  De beste games van 2019 volgens Theo Weber

  2019 is bijna afgelopen en dat betekent dat we de beste games van 2019 op een rij zetten. Ook ondergetekende heeft zich gebogen over een lijst met de beste games van het jaar en daar zijn we uitgekomen. Dit zijn de beste games van 2019 volgens Theo Weber.

  De beste stealth games tot nu toe - sluipen tot je erbij neervalt

  Veel games zijn op verschillende mogelijkheden te spelen Zo kun je al sluipend je slachtoffers maken of gewoon lekker opvallend je doelwit voor je neus uitschakelen. Kies je voor het eerste, dan moet je ervoor zorgen dat je niet teveel lawaai maakt. Wij hebben de beste stealth games tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  Top 10 beste horror games met jump scares - Je moet er van houden

  Horror games, je moet er echt van houden om ze leuk te vinden. Een intense belevenis wordt je bij vele games in ieder geval gegarandeerd, maar de één is erger dan de ander. Check hier onze top 10 beste horror games met jump scares!

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  Top 10 Playstation 4 games die je gespeeld moet hebben

  Er is weinig tot geen kans dat je nog nooit van de Playstation 4 hebt gehoord. Mocht je de gelukkige zijn die er eentje heeft of gaat halen, dan moet je absoluut deze top 10 Playstation 4 games in je bezit hebben. Plezier is gegarandeerd.

  Top 5 beste Steam Machine stealth games

  Hou jij wel van een beetje sluipen en sta je niet graag in de spotlights? Grote kans dat jij wel van stealth games houdt. Niet alle stealth games zijn tot nu toe compatibel met de Alienware Steam Machine, maar er is keuze zat. Dit is de top 5 beste Steam Machine stealth games.

  Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  De top 10 beste games van 2014 volgens Calvin Visee

  Calvin Visee heeft een XGN hart, easy as that. Je moet wel knettergek zijn om als vrijwilliger óók nog eens stage bij XGN te willen lopen en dat doet Calvin nu. Geregeld voorziet hij jullie van leuke teksten én mooie video's, want deze duizendpoot kan alles. Oh ja, en een van die pootjes gebruikt hij om te gamen! Dit zijn volgens hem de 10 beste games van 2014!

  De Top 5 beste games van 2014 volgens Theo Weber

  Theo is een van de oud gedienden van XGN. Al jaren zit hij bij de redactie en elke week zet hij zich hard in om te knallen met content voor jullie. Een review hier, een headset daar. Theo pakt het allemaal op. Give it up voor zijn top 5 van 2014!

  PlayStation Store Update - Alien: Isolation & DriveClub

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Alien: Isolation Review

  De laatste Alien game, Alien: Colonial Marines gooide eerst hoge ogen, maar stelde uiteindelijk flink teleur op veel vlakken. Creative Assembly heeft echter een hele andere visie op de Alien franchise en belooft ons met Alien: Isolation wat Alien hoort te zijn: horror, angst en de goede oude Alien stijl. Of dit gelukt is, lees je in deze recensie.

  Alien Isolation versus The Evil Within - de horror!

  We krijgen straks te maken met misschien wel de twee grootste horrorgame releases van het jaar. Alien Isolation en The Evil Within beloven een hoop goeds en lijken de echte horrorfanaat een hoop bruingevlekte broekjes te gaan bezorgen. Maar welke van de twee moet je straks halen?

  Wallpaper Pick voor oktober 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  Alien: Isolation - de overeenkomsten met de film

  Nog even en dan ligt Alien: Isolation in de winkel. Het belooft een game te worden die de sfeer uit de films goed weet te verwerken, en dat is als fan van de serie wel zo leuk. Laten we daarom eens kijken naar de vele overeenkomsten die de game met de films heeft.

  Xbox One games om naar uit te kijken

  De Xbox One is vorige week eindelijk uitgekomen in Nederland. Wij hebben al aandacht besteed aan de games die bezitters op het moment voor de One aan kunnen schaffen, maar welke grote titels kunnen eigenaren nog dit jaar verwachten? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

  Zet deze hardcore games vast in je agenda!

  Er komt zoals elk jaar weer een heleboel moois aan de komende maanden, voor zowel hardcore gamers, als voor mensen die af en toe wat spelen. In deze special behandelen we de vijf beste games voor hardcore gamers die dit jaar en in de eerste maanden van volgend jaar zullen verschijnen.

  Alien Isolation Preview - Verstoppertje spelen met je grootste nachtmerrie

  Games die zich afspelen in het universum van Alien monden vaak uit in middelmatige meuk. Daarom is er veel moed voor nodig om een nieuwe game te maken binnen deze franchise, en dat blijkt The Creative Assembly te hebben. Of Alien: Isolation de slechte reputatie kan veranderen, lees je hier.

  Alien Isolation Preview - Zenuwslopend avontuur

  Horrorgames zijn de laatste paar jaar weer helemaal in opkomst. Met titels als The Evil Within maakt de industrie de horrorschaarste van een tijdje terug weer helemaal goed. Creative Assembly komt, in samenwerking met SEGA, met Alien: Isolation. Met de game wil de ontwikkelaar de spanning uit de eerste Alien film speelbaar maken voor de massa en je de stuipen op het lijf jagen.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  De XGN Gamescom Awards 2014 nominaties zijn bekend!

  Nog een iets meer dan een weekje wachten, en dan is het zover: Gamescom 2014. En een nieuwe Gamescom betekent een nieuwe Gamescom Awards show! Wij hebben de games genomineerd, maar welke game een felbegeerd XGN lintje verdient, dat is aan jullie!

  Wallpaper Pick voor juli 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  Alien Isolation Preview - Zenuwen lopen hoog op

  De afgelopen jaren hebben meerdere Alien games de revue gepasseerd, waarvan Aliens: Colonial Marines zelfs een vervelende nasmaak heeft achtergelaten. Ontwikkelaar The Creative Assembly doet nu iets geheel anders met Alien: Isolation. Een survival horror game in de stijl van de eerste Alien film die je hart sneller laat kloppen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.