Wat worden de PlayStation Plus games voor april 2020?

  De laatste week van de maand komt er weer aan en dat betekent de onthulling van de PlayStation Plus games van april 2020. Nu we allemaal thuis zitten zijn er meer uren om te gamen en daar maken we graag gebruik van. Zou Sony inspelen op deze mogelijkheid en ons grote games toespelen om van te smullen. Wij voorspellen wat de PSPlus games van april 2020 worden!

  Horizon: Zero Dawn

  De eerste game die wij verwachten deze maand in handen te krijgen is Horizon Zero Dawn. De game speelt zich na een apocalyptische gebeurtenis af, waarna de natuur de wereld terug geclaimd heeft. De mensen, waaronder Aloy, leven in kleine groepen als een soort primitieve jagers. Het grote verschil met de oertijd is alleen al snel te merken als jij de eerste stappen buiten je kamp zet. De wezens in de enorme open wereld zijn namelijk volledig mechanisch en jouw wapens zijn technologische hoogstandjes in plaats van primitieve speren en bogen. Horizon Zero Dawn biedt tientallen uren aan vermaak in een geweldig vormgegeven wereld die de achtergrond voor een interessant verhaal biedt.

  Nu we met zijn allen binnen zitten zou de enorme open wereld van Horizon Zero Dawn een welkome afwisseling zijn. Want wanneer we niet buiten rondlopen is de digitale natuur toch wel de next best thing. Bovendien is Horizon Zero Dawn een game van Nederlandse bodem. Ontwikkelaar Guerrilla Games heeft een ontzettend mooie wereld voor ons klaar staan. Hopelijk kunnen we daar met zijn allen van smullen in de PlayStation Plus update voor april 2020.

  Alien: Isolation

  Komende maand komt Predator Hunting Grounds uit. In deze multiplayer game kruip je in de huid van een soldaat in de jungle van Zuid-Afrika en word je opgejaagd door de meest gevreesde buitenaardse jager, The Predator. Het is ook mogelijk om juist het masker van The Predator op te zetten en op jacht te gaan in deze game die qua gameplay wat weg heeft van titels als Evolve en Dead by Daylight. Als The Predator met een nieuwe game komt, dan blijft volgens ons die andere iconische jager niet ver achter.

  Wij verwachten dat Sony ons in april een tripje naar de Nostromo cadeau geeft, waarin een Xenomorph flink aan het huishouden is. In Alien: Isolation verken je als, Ellen, de dochter van Amanda Ripley, het schip en al zijn donkere gangen. Je bent slechts een monteur die op zoek is naar haar moeder, maar wat je aantreft is één dikke chaos van bloed, uiteengescheurde lichamen en defecte robots die moordlustig zijn. En dan is er nog de Xenomorph die in het schip rondwaart. Het is een cocktail die ervoor zorgt dat je nekharen uren achtereen overeind staan en jou constant met geknepen billen laat spelen.

  Resident Evil Origins Collection

  De afgelopen maanden hebben we twee keer een toffe collectie voor onze kiezen gekregen van Sony. Daarbij komt deze maand Resident Evil 3 uit in een compleet nieuw jasje. De kans is best groot dat we in de PlayStation Plus update voor april 2020 daarom een nieuwe collectie cadeau krijgen, namelijk de Resident Evil Origins Collection. In deze collectie zitten de HD Remakes van Resident Evil 0 en Resident Evil. Deze twee games vormen de basis voor de gebeurtenissen in Resident Evil 2 en de komende game, waardoor dit de uitgelezen kans is voor nieuwkomers om de oorsprong achter de ellende te ontdekken en nog even lekker door te gruwelen.

  Wat worden de PlayStation Plus games voor april 2020?

  Dit zijn onze verwachtingen voor de PlayStation Plus games voor april 2020. Sony komt in de laatste week van de maand altijd met de onthulling van de games, dus het is nog even afwachten wat we daadwerkelijk mogen gaan spelen. Welke games verwacht jij in de line-up van april? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Dit artikel is op 29 mei 2020 bijgewerkt.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.