XGN.nl wenst iedereen een fijne Hemelvaart!

Article
donderdag, 13 mei 2021 om 8:30
xgn nl wenst iedereen een fijne hemelvaart 151195 1
Het is vandaag Hemelvaart. In Nederland is dat een vrije dag en Christenen vieren de opvaring van Jezus Christus naar God. Hemelvaart vindt daarom altijd 40 dagen na Pasen plaats. In Nederland is Hemelvaart een Nationale Feestdag en daarom voor velen een vrije dag. XGN wenst iedereen daarom een fijne Hemelvaartsdag!
Een vrije dag moet je niet zomaar voorbij laten gaan, en het wordt prachtig weer! De terrassen zijn weer open en het weer nodigt uit om een lange wandeling of fietstocht te maken. Heb je geen zin in om naar buiten te gaan dan is er ook binnen nog genoeg te doen. Wij hebben de beste tips voor jullie op een rijtje gezet.
Zo kan je vanaf vandaag op Amazon Prime de film De Oost zien. De film doet heel wat stof opwaaien omdat hij geen echt realistisch verhaal over de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd vertelt, terwijl hij wel zo neergezet wordt.

Geen zin in oorlogsdrama maar wel zin om een film te kijken? Natuurlijk zijn alle Marvel MCU films al op Disney Plus te vinden, maar mocht je die nu niet hebben, dan zijn alle MCU films nu ook op Ziggo Go te zien. Helaas zijn alleen de Spider-Man films gratis, de rest is betaald. Alle MCU films al gezien en ook Jupiter's Legacy en Shadow & Bone al gezien? Wij hebben de beste fantasy series voor je op een rijtje gezet. Ook Pathé Thuis heeft weer een aantal leuke films toegevoegd aan de selectie, waaronder Josep en Kanarie.

Meer zin om te gamen? Wij hebben alvast de beste games en uitbreidingen voor jullie getest. Wie maar geen genoed kan krijgen van Assassin's Creed Valhalla kan in Wrath of the Druids naar ierland afreizen. In onze review lees je of dat de moeite waard is. Geen zin om zelf te spelen? Kijk dan onze livestream terug waarin we de game spelen.
Heb je nog een nieuwe game nodig, dan kan je in de PSN Store leuke deals vinden voor prijzen onder de 20 Euro.

Een fijne Hemelvaartsdag is zo gemaakt!

Met deze tips moet het prima lukken om van deze Hemelvaart een leuke dag te maken. We zijn benieuwd naar jullie plannen voor vandaag en of jullie onze tips gaan gebruiken. Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder!
Veel plezier vandaag en let goed op elkaar!