Nieuw op Pathé Thuis: Josep, Barb and Star en meer

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 9:30
pathe thuisf1621347032
Het Pathé Thuis aanbod is zoals gewoonlijk aangevuld met een aantal nieuwe titels. Deze zijn gloednieuw en zijn voor een klein prijsje nu te bekijken. Welke nieuwe releases op de dienst moet je nu echt kijken?

1. Josep

De eerste nieuwe toevoeging in het Pathé Thuis aanbod is animatiefilm Josep. In deze oorlogsfilm brengt de Franse regering de republikeinen die de dictatuur van Franco ontvluchten, in concentratiekampen. Hier sterven veel mensen aan gebrek aan hygiëne en water. Toch ontwikkelen twee mannen, ondanks alle omstandigheden, een vriendschap gescheiden door prikkeldraad.
De stemacteurs van de film bestaan onder andere uit Sergi Lopez, David Marsais en Valerie Lemercier. De regisseur van de Franse film is Aurel.
Bekijk de trailer van Josep hieronder:

2. Kanarie

De recente toevoeging Kanarie gaat over Johan. Hij wordt gepest vanwege zijn liefde voor Britse new wave-muziek en Boy George. Nadat hij wordt opgeroepen om de dienstplicht te vervullen tijdens Apartheid in het Zuid-Afrikaanse leger, doet hij auditie voor het legerkoor de Kanaries. Hij en de Kanaries moeten de militaire training zien te overleven, waar uitzonderlijke liefde opbloeit.
De cast van de film bestaat onder andere uit Schalk Bezuidenhout, Hannes Otto en Gerard Rudolf. De regisseur van de film is Christiaan Olwagen.
Bekijk de trailer van Kanarie hieronder:

3. Barb and Mar Go to Vista Del Mar

Barb and Star Go to Vista Del Mar gaat over de beste vriendinnen Barb and Star, die op zoek zijn naar avontuur en op weg gaan naar Vista del Mar, Florida. Ook al zijn ze daar om te genieten, raken ze al snel betrokken bij een kwaadaardige samenzwering om iedereen in de stad te vermoorden.
De cast van de Pathé thuis film bestaat onder andere uit Kristen Wiig, Jamie Dornan en Annie Mumolo. De regisseur van de film is Josh Greenbaum.
Bekijk de trailer van Barb and Star hieronder:

Andere nieuwe titels op Pathé Thuis

Natuurlijk zijn dit niet de enige drie titels die recentelijk zijn uitgekomen. Zo kan je nu ook films zoals Moffie, Green Rush en The Human Voice op Pathé Thuis kijken!
Welke titel ben jij van plan het eerst te kijken in het Pathé Thuis aanbod? Laat het weten in de reacties!