Fan van Shadow and Bone? Kijk ook deze series!

Article
zaterdag, 01 mei 2021 om 17:00
shadow and bone jessie mei lif1620039163
De nieuwe Netflix-hit Shadow and Bone is niet alleen heel goed, maar ook heel leuk om te kijken. Helaas is de nieuwe topserie maar één seizoen en daar kijk je redelijk snel doorheen. Terwijl we wachten op een mogelijk vervolg van Shadow and Bone is er genoeg keuze om de tijd te vullen. Maar welke series zijn nou leuk als je nu groot Shadow and Bone-fan bent? Daar helpen we graag bij meer en hier zijn drie aanraders om te checken als je seizoen 1 hebt afgerond van Shadow and Bone.

The 100

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde compleet heeft verwoest, worden 100 criminelen van een ruimtestation teruggestuurd naar de aarde om te kijken of de planeet alweer bewoonbaar is. Op het ruimtestation raken de materialen langzaam op en ze hebben geen andere keuze. De 100 criminelen staat veel te wachten als ze erachter komen dat er inderdaad weer geleefd kan worden op de planeet. Maar de mensen zijn er zo lang al niet geweest, is alles nog wel hetzelfde?
In de hoofdrollen zitten onder andere: Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan en Richard Harmon. Op Netflix kun je de gehele serie nu bekijken.

The Irregulars

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende onrustige straattieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes. De vijf tieners gaan een reeks van mysterieuze misdaden te lijft, waar ze continu tegen bovennatuurlijke gebeurtenissen aanlopen. De tieners moeten alles op alles zetten om het kwaad voor te blijven en moeten goed weten samen te werken om elke uitdaging weer te overleven.
Onder andere in de hoofdrollen: McKell David, Thaddea Graham en Jojo Macari. De seriee heeft momenteel 1 seizoen van acht afleveringen.

Colony

Colony neemt je mee naar het bezette LA. Een mysterieuze muur heeft ervoor gezorgd dat de stad in een kolonie is veranderd en deze bezetting zorgt ervoor dat het leven van iedereen voorgoed op z'n kop wordt gezet. Families doen alles om te overleven en om veilig te zijn, ook Will (gespeeld door Josh Holloway) en zijn gezin. Tijdens de bezetting is de familie gescheiden van hun zoon. Ze doen er alles aan om hem terug te vinden en Will krijgt hiervoor de kans, maar dat betekent wel dat hij zich moet aansluiten bij de vijand…
Onder andere in de hoofdrollen: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies en Peter Jacobsen. De serie heeft op Netflix twee seizoenen staan, waarbij het eerste seizoen tien afleveringen telt en het tweede seizoen er dertien heeft.