Tip: Alle MCU films staan nu op Ziggo GO

News
woensdag, 12 mei 2021 om 11:30
avengers endgamef1613468936
Alle MCU films zijn nu bij Ziggo GO te vinden, de streamingdienst van Ziggo. Toch zal je wel extra moeten betalen voor de meeste MCU films, maar als je de films nog niet gezien hebt, is het dat geld meer dan waard.
Als je alle MCU films nog niet gezien hebt, dan is er goed nieuws voor je. De beroemde films zijn nu namelijk allemaal beschikbaar via Ziggo GO. Toch is er wel een beetje een nadeel aan het kijken van alle MCU films via Ziggo GO en dat is dat je toch extra geld zal moeten neertellen voor de films. De meeste films zijn nu beschikbaar om te huren voor 3,99 euro in de Movies & Series afdeling van Ziggo GO. Toch zijn er nog wel een paar uitzonderingen op de kosten.
Er zijn namelijk twee MCU films die je wel gratis kan kijken via Ziggo GO. Dan gaat het om de Spider-Man films die natuurlijk uit de stal van Sony komen en dus onafhankelijk van Disney kunnen verschijnen bij streamingdiensten. Spider-Man Far From Home valt gewoon binnen het pakket van Ziggo, maar voor Spider-Man Homecoming wordt het iets lastiger. De eerste Spider-Man film hoort namelijk officieel niet bij het pakket, maar is recentelijk wel op TV geweest en dus gewoon terug te kijken.

Alle MCU films gratis kijken

De voornaamste reden waarom je voor alle MCU films zal moeten betalen op Ziggo GO heeft natuurlijk te maken met Disney. De mediagigant heeft natuurlijk ook zijn eigen streamingdienst in Nederland, Disney+, waarop je alle MCU films gratis kan kijken met je abonnement. Als je een groot fan bent van het MCU dan loont het sowieso om een abonnement op Disney+ te hebben, want naast de films kan je ook nog de nieuwe series daar vinden, zelfs al zijn er nog wel wat problemen met de MCU series. Binnenkort verschijnt ook de serie over Loki en die wil je natuurlijk niet missen.

Populair Nieuws