XGN.nl wenst iedereen een fijne Hemelvaart!

  Op 30 mei is het weer Hemelvaart. Het is de dag waarop binnen het christendom de opvaring van Jezus Christus naar God ieder jaar wordt herdacht. Voor velen is het een vrije dag en daarom wensen we je alvast een fijne Hemelvaartsdag!

  Een vrije dag moet natuurlijk gevierd worden met leuke dingen om te doen. Daarom hebben we een aantal tips voor je zodat jij je niet zal vervelen op deze vrije dag. Je kunt natuurlijk een frisse neus halen als het weer een beetje meezit, maar binnen blijven is ook prima. Met deze tips kun je (kosteloos) genieten op een dag waarop je lekker vrij bent!

  • Op je vrije dag kun je natuurlijk naar de bioscoop gaan, want er zijn genoeg leuke films om van te genieten. Denk aan John Wick 3 en Brightburn bijvoorbeeld of de nieuwe versie van Aladdin!
  • Natuurlijk wil niet iedereen het huis uit om een film te kijken, maar wordt er juist uitgekeken naar een lekkere dag streamen. Gelukkig hebben we de beste Netflix 2019 series tot nu toe voor je op een rijtje gezet, zodat jij een gloednieuwe serie van ongekende klasse kunt kijken.
  • We zijn natuurlijk niet vergeten dat een vrije dag een goede kans is om lekker te gaan gamen. Misschien ga je wel aan de slag met Total War: Three Kingdoms op de PC. In onze Total War: Three Kingdoms review gaf Steven de game een 8.5.
  • Mocht je nou geen PC hebben die de game aankan, kun je natuurlijk ook van een console gebruikmaken om te gamen. Misschien ga je wel aan de slag met de nieuwe arcade racer Team Sonic Racing die in onze review een 8.0 kreeg van Kevin.
  • Wat ook niet heel onverstandig is, is om alvast voorbereidingen te treffen voor E3 2019. De beurs begint al over iets meer dan een week en er is al genoeg om over te lezen. Zo kun je al lezen over de verwachtingen van de persconferenties van Nintendo en Bethesda bijvoorbeeld.
  • Natuurlijk is er altijd de kans dat je telefoon op de grond valt, ook op Hemelvaartsdag. Hoewel dit zonde is, biedt het ook kansen. De nieuwe OnePlus 7 Pro is namelijk verschenen en in onze review kun je lezen dat we erg onder de indruk waren van de telefoon. Daarnaast weet je met deze telefoon ook gelijk zeker dat je Mario Kart Tour voor mobiele apparaten op de beste manier speelt.
  • Of wat dacht je ervan om geheel in het thema nog eens een oude game af te stoffen? Wij zaten te denken aan iets met een God en een hemel... God of War: Ascension. Al valt te betwijfelen of we dankzij Kratos een vrije dag hebben...

  Een fijne Hemelvaartsdag is zo gemaakt!

  Uit onze tips blijkt maar weer dat er genoeg manieren zijn om een fijne Hemelvaart te hebben. We zijn benieuwd naar wat jij gaat doen met Hemelvaart en of je onze tips gaat gebruiken. Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder!

  Total War: Three Kingdoms

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.