Nieuwe RPG nu tijdelijk gratis op Steam

News
donderdag, 19 mei 2022 om 14:30
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
Als je altijd op zoek bent naar nieuwe games leef je in een goede tijd. We hebben natuurlijk Game Pass en de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store. Ook Steam kan er wat van, want daar wordt nu een vrij nieuwe RPG gratis aangeboden.
Grote flops buiten beschouwing gelaten kan het vaak even duren voor je een recente game goedkoop kan scoren. Maar Steam is het daar niet helemaal mee eens. Daar kun je namelijk de nog geen jaar oude game Get In The Car, Loser! nu gratis claimen.
De game wordt beschreven als een “lesbische road trip RPG”. Dat lijkt een aardig specifieke doelgroep aan te spreken, maar een goede game is een goede game. Iedereen die wil kan er gewoon mee aan de slag.

Waar gaat Get In The Car, Loser! over?

In de game ga je met drie personages op pad om een eeuwenoud kwaad te bestrijden. Dat is duizend jaar geleden al eens eerder gebeurd, maar nu zijn er maar weinig mensen die helemaal overtuigd zijn dat het weer nodig is. De vier hoofdpersonen nemen het heft in eigen handen en gaan op road trip om de klus te klaren.
Voor het gevechtssysteem haalt de game inspiratie uit klassieke en moderne JRPGs. Voor dialogen wordt er flink geput uit visual novels. Al met al moet dit haast wel een vermakelijke game zijn om wat avondjes aan te besteden en als je het niks vindt was hij gratis.