Nederlands commentaar bij F1 TV Pro keert terug, maar Olav Mol niet

News
donderdag, 26 mei 2022 om 9:30
f1tv prof1641918642
Voor Formule 1 liefhebbers is er goed nieuws en slecht nieuws. Streamingdienst F1 TV Pro gaat namelijk weer Nederlands commentaar krijgen. Vanaf juni zal er een Nederlandse stem onder de ronkende motoren van Leclerc en Verstappen te horen zijn. Dat liet de dienst al een tijdje geleden in een mail aan abonnees weten. Helaas zal dat niet de stem van Olav Mol zijn.
F1 TV Pro liet al een tijd geleden in een mail aan abonnees weten dat er verschillende talen zouden zijn, maar dat Nederlands pas in juni beschikbaar zou komen. Dat is nu bijna zover en dus is het de vraag wie het commentaar gaat verzorgen. Een ding is zeker, Olav Mol en Jack Plooij zullen dit niet worden. Een fan vroeg de heren via Twitter of ze het commentaar weer zullen verzorgen en Olav Mol reageerde met slecht nieuws.
Olav Mol en Jack Plooij melden in de tweet dat ze blij zijn met hun huidige plek bij Grand Prix Radio en dat ze dus niet naar de dienst zullen overstappen. Wie dan wel aan de slag gaan als commentatoren voor Formule 1 bij F1 TV Pro is niet bekend, gezien er nog geen woord vanuit de streamingdienst los is gelaten hierover.

Mol en Plooij wel te horen via een omweg

Toch hoef je het niet te doen zonder de stemmen van Mol en Plooij. Zij verzorgen namelijk steevast het commentaar voor de races via een stream van Grand Prix Radio. Deze is eenvoudig aan te zetten (en bij te stellen qua timing) terwijl je een stream van F1 TV Pro of Viaplay aanzet. Veel Viaplay abonnees die niet blij zijn met het commentaar van die dienst doen dit al, maar dit werkt natuurlijk ook voor F1 TV Pro.
De terugkeer van Nederlands commentaar kan wel zomaar eens gaan zorgen voor een leegloop aan leden bij de concurrent Viaplay, gezien daarover mensen momenteel steevast klagen tijdens de races. Neem daarbij de waterval aan klachten over de kwaliteit van de streams en er zou zomaar eens een massale overstap kunnen gaan plaatsvinden.

Populair Nieuws