Epic Games deelt fantastische gratis game uit

News
donderdag, 19 mei 2022 om 17:30
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games minimaal één gratis game weg. Deze week deed Epic daar heel geheimzinnig over, wat iedereen razend nieuwsgierig maakte. Nu heeft weten we waarom en wat de de nieuwe gratis game is.
Wekelijks geeft Epic Games op donderdag één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Meestal wordt daarbij ook meteen bekendgemaakt welke game(s) de week daarna volgen. Dat is deze week anders: Epic Games hield het bij een mystery game, waardoor iedereen moest gissen welke game wij te spelen zouden krijgen. Nu weten we waarom, Epic Games is namelijk de Epic games Store Mega Sale gestart. Om die start luister bij te zetten geeft Epic Games een mooie game gratis weg. De nieuwe gratis game is weer de hele week te claimen in de Epic Games Store.
Deze week is de gratis game Borderlands 3! Deze game kwam in 2019 uit en werd door onze Ralph terecht met een enorme score van 9,5 beoordeeld. Volgens Ralph heeft Gearbox met Borderlands 3 de toch al hoge verwachtingen na Borderlands 2 met deel drie weten te overtreffen. De ontwikkelaar heeft aan alle verwachtingen voldaan en een geweldige opvolger afgeleverd, die op vrijwel elk vlak is verbeterd ten opzichte van haar sterke voorganger. Heb je na het spelen van Borderlands 3 de snaak te pakken, dan kan je Tiny Tina's Wonderlands meteen scoren in de Mega Sale. Vergeet daarbij niet je coupon te gebruiken voor nog eens 25 procent extra korting!

Borderlands 3 nu gratis te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou. Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week een nieuwe gratis game weg, maar helaas weten we ook deze week niet wat de gratis game van volgende week gaat worden. Dat blijft nog even een verrassing!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws