Epic Games Store Mega Sale geeft korting op elke game en meer!

News
donderdag, 19 mei 2022 om 18:00
epic games store logof1652972108
De Epic Games Store Mega Sale is van start gegaan en dat betekent dat we de komende weken weer heel veel games kunnen scoren voor prima prijsjes. Deze keer kan je zelfs korting krijgen op elke game dankzij de sale!
De Epic Games Store heeft het voorjaar in de bol, want de Epic Games Store Mega Sale is weer van start! Vier weken lang kunnen we flinke deals in de Epic Games Store verwachten op heel veel bekende titels. De mega sale loopt vier weken lang, vanaf vandaag tot 16 juni. Tijdens deze sale periode krijgen alle Epic Games Store bezoekers een kortingscoupon van 25 korting, die je meteen kan toepassen op elke aankoop boven de 14,99 Euro. Na aankoop van een titel krijg je meteen een nieuwe coupon, die je voor een volgende aankoop kan gebruiken. Zo wordt het wel heel goedkoop shoppen in de Epic Game Store!
De eerste titels zijn al bekend. Zo weten we dankzij Polygon nu al dat het gloednieuwe Tiny Tina's Wonderlands een korting krijgt van 20 procent, wat met gebruik van een coupon betekent dat de game nog maar 36 euro kost! Andere grote namen die korting krijgen zijn Ghostwire: Tokyo (34 procent korting), Final Fantasy 7 Remake Intergrade (29 procent korting), Sifu (20 procent korting) en Far Cry 6 (50 procent korting).
epic mega couponf1652973292

Meer dan 1600 titels in de Epic Games Store Mega Sale

Epic houdt jaarlijks diverse grote sales, maar de Mega Sale is toch wel een van de grotere. Tijdens deze Sale staan er meer dan 1600 titels met kortingen tot maar liefst 75 procent in de Store, waarbij bij de games vanaf 15 euro ook nog eens de couponkorting van 25 procent afgetrokken kan worden.
Overigens is de kortingscoupon natuurlijk ook te gebruiken bij games die niet in de aanbieding zijn. Dit is dus een uitgelezen moment om die nieuwe game met flinke korting te scoren (zei daar iemand LEGO Star Wars the Skywalker Saga?). Wil je helemaal geen geld uitgeven? Dat kan ook, tijdens de Mega Sale geeft Epic Games vier gratis games weg. Vorig jaar was één van de gratis games NBA 2K21, dus de verwachtingen zijn hooggespannen!

Populair Nieuws