‘PlayStation Days of Play-sale gaat snel van start’

News
maandag, 23 mei 2022 om 10:00
playstation 5 thumbf1624433855
Het is weer bijna tijd voor de Days of Play-sale van Sony. Elk jaar komt het bedrijf met een paar flinke deals op games en accessoires. De startdatum van de sale lijkt voor dit jaar gelekt en hij ligt niet heel ver in de toekomst.
De startdatum van de Days of Play lijktgelekt. Op Twitter deelt Wario 64 een promotieafbeelding voor de jaarlijkse sale. Daar op is te lezen dat de Days of Play al op woensdag 25 mei van start gaan, waarna ze duren tot 8 juni.
Mocht je dus een PS4 of PS5-game op het oog hebben, dan kan het lonen om even een paar dagen te wachten. De kortingen in de Days of Play zijn meestal namelijk aardig hoog. Met name games die al wat langer uit zijn kun je waarschijnlijk met veel voordeel scoren.

Wat voor games zijn er in de aanbieding?

Op het moment is nog niet bekend wat PlayStation precies in de aanbieding gaat gooien. Dat merken we natuurlijk wel vanzelf wanneer de sale van start gaat. Waarschijnlijk hoeven we alleen geen enorme kortingen te verwachten op recente klappers als Horizon Forbidden West en Gran Turismo 7.
Wel lijkt het mogelijk dat de eerste officiële PS5-bundel in de verkoop gaat. Deze bevat Horizon Forbidden West en is in sommige delen van de wereld al verkrijgbaar en waarschijnlijk gaat dat snel voor de rest van de wereld gelden. Overigens hoopt Sony dit jaar ook meer PS5-consoles te leveren.