Win nu bioscoopkaartjes voor Monkey Man

Article
donderdag, 04 april 2024 om 11:45
monkey man st 6 jpg sd high universal studios all rights reservedf1711556905
Dev Patel is niet alleen meer een acteur, maar ook een regisseur. Met Monkey Man maakt hij namelijk zijn regiedebuut en in de Reageer en Win van deze week maak je kans op bioscoopkaartjes voor de film.
Let op: de comments die op de oude website van XGN stonden zijn verwijderd. Wil je meedoen aan de winactie van Monkey Man, laat dan nu opnieuw een reactie hieronder achter!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies voor Ghostbusters: Frozen Empire weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Ghostbusters: Frozen Empire zijn geworden... Leeloo, Pepko en brgl!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Monkey Man

Als acteur heeft Dev Patel een indrukwekkend palmares opgebouwd. De Brit brak door met Slumdog Millionaire (waarvoor hij voor een Oscar werd genomineerd) en schitterde daarnaast ook in films als Lion en The Green Knight. En nu heeft Patel zijn debuut gemaakt als regisseur met Monkey Man, die vanaf 4 april in de Nederlandse bioscopen draait.
Monkey Man is een actiethriller, waarbij een man genaamd Kid (gespeeld door Patel zelf) uit is op wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en de zwakkeren van de samenleving onderdrukken. Het verhaal is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythisch figuur die symbool staat voor kracht en moed.
Als je de bloedstollende actie op het witte doek zelf wil meemaken, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Monkey Man!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).