Update - Hollow Knight Silksong geeft ineens teken van leven

News
donderdag, 04 april 2024 om 12:00
hollow knight silksongf1611670276
Hollow Knight-maker Team Cherry heeft jaren geleden al een opvolger aangekondigd, genaamd Hollow Knight: Silksong. Het gebeurt helaas maar zelden dat er iets over de game naar buiten komt. Nu is er toch onverwacht een teken van leven.

Update - Silksong krijg nog een leeftijdsrating

Het is ineens rumoerig rondom Hollow Knight: Silksong. Naast de Amerikaanse leeftijdsclassificatie in de Xbox-store, is nu ook de classificatie van Zuid-Korea opgedoken. De game wordt daar geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder. Het lijkt er dus steeds meer op dat Silksong bijna klaar is en wellicht snel verschijnt.
Oorsrponkelijk bericht:
Hollow Knight: Silksong heeft eindelijk een pagina in de Xbox Store. De game had al een pagina op de meeste andere platforms, maar ondanks dat Silksong vanaf dag één op Game Pass moet staan, kon je hem nog nog niet vinden in de Xbox Store. Hoewel de pagina op 1 april live ging, is het bevestigd dat dit geen grap is.
Extra opvallend is dat deze nieuwe pagina ook een leeftijdsclassificatie voor de game vermeldt. Meestal wordt zo’n classificatie niet uitgedeeld voordat de verantwoordelijke instantie een goed beeld heeft van de inhoud van een game. Dat er nu een leeftijd is voor Silksong kan dus betekenen dat de game eindelijk bijna klaar is.

Wanneer is de release van Hollow Knight: Silksong?

Helaas zijn er verder geen updates over Hollow Knight: Silksong. Dat er ineens een game-pagina online is gegaan (en onder de aandacht is gebracht door de marketing van Team Cherry) kan betekenen dat er iets staat te gebeuren. Desondanks is de afgelopen jaren gebleken dat het verstandig is om voorzichtig te zijn met hoop als het gaat om Silksong-nieuws.
Er was op zeker moment wel een geplande releaseperiode voor de game. Xbox liet hem namelijk zien in een showcase waarvan het de bedoeling was dat alle getoonde games binnen 12 maanden uit zouden komen. Dat bleek voor Silksong en verschillende andere games in de presentatie een te optimistische belofte.
Dit bericht is bijgewerkt op 4 april 2024.

Populair Nieuws