Maak nu kans op Ghostbusters: Frozen Empire kaartjes en goodies

Article
vrijdag, 22 maart 2024 om 17:00
ghostbusters frozen empire st 5 jpg sd high 2023 ctmg inc all rights reserved 1f1711120917
Who you gonna call? Ghostbusters! Het wordt weer tijd om te bellen, want de bekende spokenjagers zijn weer terug in de bioscoop. En deze week in de Reageer en Win maak je kans op kaartjes en goodies van Ghostbusters: Frozen Empire.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies voor Kung Fu Panda 4 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Kung Fu Panda 4 zijn geworden... Tringelynn, Patrikov en St3f_!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Ghostbusters: Frozen Empire

De Ghostbusters-films waren in de jaren 80 extreem populair en een waar fenomeen. De reeks is in 2021 weer helemaal terug met de komst van Ghostersbusters: Afterlife en die film krijgt binnenkort ook weer een sequel. Vanaf 4 april kan je namelijk genieten van Ghostersbusters: Frozen Empire in de Nederlandse bioscopen.
In de nieuwe film keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon voor de Ghostbusters: de iconische brandweerkazerne in New York. De originele crew is daar nog niet weg, want ze hebben een geheim lab opgericht om nog beter spoken op te sporen en te vangen. Het gaat alleen helemaal mis bij de ontdekking van een oud voorwerp, waarbij een kwaadaardige kracht vrijkomt. De nieuwe en oude Ghostsbusters moeten samenwerken om de wereld te redden van een nieuwe ijstijd.
Wil je de nieuwe spokenjacht zelf in de bioscoop checken? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we 3x een Ghostbusters: Frozen Empire pakket weg! In elk pakket zitten twee bioscoopkaartjes, een zaklamp en een fles van de nieuwe film.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
ghostbusters frozen empire ps 1 jpg sd high 2023 ctmg inc all rights reserved 1f1711121161

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).