We gaan Elden Ring dit jaar nog zien verschijnen - Stelling van de dag

Article
donderdag, 03 juni 2021 om 18:00
elden ringf1624265795
Dé game waar fans van Dark Souls en soortgelijke games naar uitkijken op het moment is Elden Ring. We hebben tot nu toe nog maar weinig gezien en gehoord van de game, maar toch zijn wij ervan overtuigd dat de RPG dit jaar nog het daglicht zal zien! Maar hoe denk jij daarover?
Al sinds de aankondiging van Elden Ring kijken veel mensen uit naar de release van de game. Heel vreemd is dat ook niet, want het is niet elke dag dat er een bekende schrijver meewerkt aan een game, laat staan Goerge R.R. Martin himself. Sinds de aankondiging hebben we alleen weinig meer gehoord over Elden Ring en er wordt dan ook gevreesd dat de RPG pas in 2022 zal uitkomen.
Daar denken wij alleen het zijne van. Er gaan geruchten dat Elden Ring zijn gezicht zal laten zien op de Summer Game Fest en dat zal ons niks verbazen. Of het nu het evenement is van Geoff Keighley of de E3, FromSoftware zal deze maand waarschijnlijk groots willen uitpakken om vervolgens de game uit te brengen in het najaar.

Wij gaan Elden Ring dit jaar nog zien verschijnen - Stelling van de dag

Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Roland de discussie aangaan.

Een dagelijke stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws