Wat is de beste zomerfilm die nog uit moet komen? [poll]

  Wat is de beste zomerfilm die nog niet is uitgekomen? De zomer is begonnen en dat betekent dat het tijd is om het warme weer te ontvluchten. Nergens kun je dit beter doen dan in de bioscoop met al die grote nieuwe films.

  Paramount Pictures

  Het zomerseizoen trapte als het op films aankomt vroeg af dit jaar met de release van Avengers: Infinity War. Sindsdien hebben we ook Deadpool 2, Jurassic World: Fallen Kingdom en The Incredibles 2 mogen aanschouwen in volle bioscoopzalen. Er komen alleen nog genoeg films aan deze zomer, dus maak je borst maar nat.

  Wij willen van jullie weten wat de beste zomerfilm is die er nog in de bioscoop moet verschijnen. We rekenen elke film die voor 21 september uitkomt en dat zorgt voor een flinke waslijst aan films. Er is in ieder geval genoeg keuze, dus je kunt eigenlijk alvast je tent voor de deuren van bioscoop neerzetten.

  Er is geen reden om niet te bivakkeren voor je lokale bioscoop, want een kleine greep uit de films die nog op de planning staan belooft veel goed. Films als Ant-Man and the Wasp en Mission: Impossible - Fallout moeten nog verschijnen en er zijn maar weinig bioscoopgangers die niet houden van een mond vol popcorn tijdens een lekker actiefilm. In onze Ant-Man and the Wasp review kun je bijvoorbeeld al lezen over hoe die film niet alleen vol actie zit, maar ook nog eens bijzonder grappig is.

  Stem op de beste zomerfilm!

  Je weet zelf misschien niet helemaal wanneer de films uitkomen, maar daar helpt deze poll je ook een handje bij. De films zijn namelijk gesorteerd op wanneer ze uitkomen, waardoor je ook direct weet hoelang je nog voor de bioscoop moet overnachten. Je wilt immers de beste stoelen van de zaal hebben wanneer je de film gaat zien en de beste manier om als eerste die tickets te bemachtigen is om voor de zaal te kamperen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.