Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie!

  Vorige week vroegen we jullie naar de beste zomergadgets en jullie wisten daar wel een antwoord op te vinden. De resultaten zijn binnen, dus laten we zonder oponthoud maar gewoon beginnen. Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie.

  Het is tijd voor een lekker ijsje en een duik in het zwembad, nu de zomer begonnen is. Wij vroegen jullie daarom wat de beste zomergadgets zijn. Er was vorige week weer keuze genoeg, zoals een smartwatch of powerbank maar daar hebben jullie niet voor gekozen. Wel werd er gestemd op de volgende vijf.

  5. Draagbare speaker

  Als het alleen al op draagbare speakers aankomt, kunnen we nog uren discussiëren. Ze komen in een scala aan grote en geluidskwaliteit, maar het is in ieder geval duidelijk dat het één van de beste zomergadgets is volgens jullie. Wij snappen natuurlijk ook wel waarom, want het praktisch nut is erg groot.

  Als je lekker op stap gaat met een groep vrienden is de draagbare speaker een must. Muziek maakt vrijwel alles beter, dus met je eigen mini-concertspeaker kun je flink je deuntjes laten klinken. Daarbij is een draagbare speaker het ideale gereedschap voor als je iemand spontaan moet uitdagen voor een karaoke duel.

  Sony

  4. PlayStation Vita

  Velen mogen dan beweren dat de PlayStation Vita dood is, maar niets is minder waar volgens jullie. De PlayStation Vita leeft bij jullie nog in hart en nieren, want op de lijst van beste zomergadgets zetten jullie het op de vierde plaats. Het is natuurlijk ook niet zo vreemd, want de PlayStation Vita heeft nog steeds een catalogus waar je mond van openvalt.

  Naast de fantastische Persona 4 Golden en Uncharted: Golden Abyss zijn er nog vele andere titels te vinden waar je flink plezier mee kunt hebben. Neem bijvoorbeeld Danganronpa: Trigger Happy Havoc die een bizarre twist geeft aan het drama van een tieners schoolleven. De hoofdpersoon moet namelijk zien te overleven nadat een gestoorde teddybeer hem en een groep andere studenten ontvoerd heeft.

  3. Drone

  De zomer is niet alleen een tijd om lekker op het strand te liggen of om een frisse duik te nemen. Het is namelijk ook de perfecte kans om prachtige beelden te maken van de natuur die volop in bloei staat. De zinderende zonnestralen die de spotlight op het landschap zetten, zijn de perfecte smaakmakers voor mooi beeldmateriaal.

  Jullie lijken het hier volledig mee eens te zijn, want op de lijst van beste zomergadgets eindigt de drone op de derde plaats. Natuurlijk kun je er ook je buren mee bespioneren zodat je even het gevoel hebt alsof je James Bond bent. Het is helemaal aan jou wat je met een drone doet en voor jullie is dat genoeg.

  2. E-Reader

  Functionaliteit doet het volgens jullie goed, want de e-reader staat op de tweede plaats van de lijst met beste zomergadgets. Dat is niet zo verwonderlijk, want het handige apparaatje helpt je een hernia te voorkomen. Met een e-reader heb je namelijk nooit meer last van het rondslepen van een volle boekentas.

  De e-reader kun je bijvoorbeeld gebruiken om de beste boeken voor gamers te lezen of misschien ben je wel van plan om alle dikke pillen van Een Lied van IJs en Vuur nog een keer te lezen. Een e-reader maakt je het leven simpelweg erg gemakkelijk en is zelfs onderwater te gebruiken. Dan moet je natuurlijk wel een speciaal model hebben, zoals je in onze special over beste e-readers kunt lezen.

  1. Nintendo Switch

  Was er ooit enige twijfel dat de Nintendo Switch bovenaan de lijst met beste zomergadgets zou staan? Het is de ideale kruising tussen console en handheld die je overal mee naartoe kunt nemen. Het strand, een feestje of misschien wel de familiebarbecue, het kan allemaal.

  De Nintendo Switch kan dankzij de Joy-Con namelijk altijd met z’n tweeën gebruikt worden, waardoor het in sociale kringen ook een ideale gadget is. Je kunt met de Switch altijd en overal iemand uitdagen voor een potje Mario Kart 8 Deluxe, ARMS of de net uitgebrachte Mario Tennis Aces. Je hoeft je alleen of met je vrienden in de zomer in ieder geval niet meer te vervelen dankzij de Nintendo Switch en dat maakt het dé ideale zomergadget.

  De beste zomergadgets zijn volgens jullie deze!

  Het resultaat is daar en dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie. Welke zomergadgets neem je nog meer mee als je de deur uitgaat? Laat het ons weten in de reacties. Vergeet later vandaag ook niet te stemmen op de nieuwe poll.

  Mario Kart 8 Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.