Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 3)

  De derde week zit er alweer op en in het grootste gedeelte van het land ligt een vers pak sneeuw. Wie had dat nog gedacht? Een ding waar wij steevast elke week naar kijken is wat iedereen bezig gehouden heeft. Hieronder wat wij gedaan hebben, maar wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Chris

  Uitgespeeld: Yakuza: Like a Dragon
  Gekocht: Ride 4, MXGP2020
  Gekeken: Star Trek Discovery

  De reden waarom je afgelopen weken geen 'wat heb je uitgespeeld' van me gelezen hebt is Yakuza Like a Dragon. Deze game is zo vet! Hier heb ik dit jaar al zeker 60 uur in gestoken, en dat is dan vooral de verhaallijn geweest, nog niet eens alle zijmissies, minigames en meer. Wat een verhaal wordt ons weer voorgeschoteld. Ik kan deze game echt aan iedereen aanbevelen! Ik heb m uitgespeeld, maar keer zeker snel weer terug naar Japan om de vele geinige zijmissies af te ronden!

  Daarnaast kan ik de komende tijd heerlijk op twee wielen rondscheuren, in de modder of op de weg! Ik ben namelijk aan de slag gegaan met Ride 4 én MXGP 2020. Ik ben benieuwd of de PlayStation 5 extra features goed uit de verf gaan komen!

  Het nieuwste seizoen van Star Trek Discovery. Op zich goede serie, maar dit seizoen wordt wel heel erg de sentimentele kaart getrokken. Niet het beste seizoen, maar nog steeds acceptabel. Verder ben ik bijna klaar met het vierde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina. Bloederiger dan anders en dat is een goed ding! Next up: The Mandalorian!

  Remco

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: My Hero Academia, Tokyo Ghoul, Assassin's Pride, Black Cover

  Ik heb de afgelopen week veel anime gekeken. Normaliter ben ik hier niet van, maar ik dacht, ik geef het een kans. Ik heb My Hero Academia gekeken, wat mij flink heeft verrast. Zoveel emotie, goede verhalen en zinderende actie. Daar kan Hollywood nog wel wat van leren. Ook is Tokyo Ghoul, Assassin's Pride (als je Sword Art Online een goede serie vindt) en Black Clover een aanrader. Vooral de laatstgenoemde zal je constant op het puntje van je stoel laten zitten.

  Luuc

  Uitgespeeld: Ghost of Tsushima
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Deze week heb ik eindelijk Ghost of Tsushima uitgespeeld, de open world game van Sucker Punch. Uiteindelijk ben ik veel langer met de game bezig geweest dan gepland, maar dat heeft met mijn eigen OCD te maken, waardoor ik ook direct de Platinum Trophy heb gehaald. Hoewel de titel onwijs tof is, heb ik toch hier en daar wat problemen met de side content. Verder is de game prachtig en heb ik nu al zin in de multiplayer!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.