Dit zijn de grootste releases van februari

Article
zondag, 24 januari 2021 om 11:00
mario 3d worldf1610030972
In 2021 zullen we hopelijk een stuk meer releases krijgen dan in het vorige jaar. In 2020 werd een heleboel uitgesteld, waardoor de vraag naar goede nieuwe titels groter is dan ooit. In januari krijgen we een aantal mooie nieuwe dingen, maar ook in februari staan een paar hele vette releases voor ons klaar. Dit zijn de grootste releases van februari.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Mario keert terug in Super Mario 3D World+ Bowser’s Fury. De game die beschikbaar zal zijn voor op de Nintendo Switch zal ongetwijfeld weer een ouderwets succes worden. Mario games zijn al jaren wereldwijd ontzettend populair. Daarnaast is de Nintendo Switch veruit de bestverkochte console die er is, dus Super Mario 3D World + Bowser’s Fury zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw een succes zijn. Super Mario 3D World kwam in 2013 al uit voor de WII U, maar zal vanaf 12 februari 2021 ook beschikbaar zijn op de Switch. Wij kunnen niet wachten!

Tom & Jerry film

Na al die jaren kunnen wij mensen nog steeds geen genoeg krijgen van de geweldige rivaliteit tussen Tom en Jerry. De twee die letterlijk de hele dag een groot kat en muisspel spelen blijven ons maar ontzettend vermakelijke verhalen geven. Ook op 26 februari zullen zij weer terug keren in de Tom and Jerry Movie. Het zal natuurlijk gaan over de muis Jerry die achternagezeten wordt door de kat Tom. Tom wordt gekocht door de baas van een hotel in New York, waar Jerry net naartoe verhuisd is. Dit zal ongetwijfeld weer zorgen voor een ontzettend vermakelijke film.
the flashf1589539451

The Flash seizoen 7

Na het succes van Arrow, besloot DC Comics te investeren in een nieuwe serie op Netflix. Zes seizoenen later is The Flash minimaal net zo populair. Daarom zal de show over de razendsnelle Barry Allen terugkeren voor een zevende seizoen. The Flash is een erg vermakelijke serie die je ieder seizoen meeneemt op een nieuw avontuur met andere tegenstanders. Het zorgt voor spectaculaire scenes en mooie verhalen. The Flash seizoen 7 zal vanaf 23 februari van start gaan. Vanaf dan zal er elke week een nieuwe aflevering online komen.

Billie Eillish: The World’s a Little Blurry

Muziekliefhebbers en vooral Billie Eillish fans opgelet. Er komt op 26 februari namelijk een documentaire over de waanzinnig getalenteerde zangeres uit. Billie Eillish: The World’s a Little Blurry zal het verhaal vertellen van de ongelofelijk populaire artiest. Billie Eillish brak twee jaar geleden door in de muziekwereld en heeft ondertussen al een hele lijst aan gigantische hits gemaakt. De meid is pas net 19 jaar oud, dus we zullen nog een hoop van haar te horen krijgen. In deze documentaire krijgen we een betere blik op haar leven. Dit kan een goede introductie zijn, maar mensen die al fan zijn kunnen hierdoor alleen maar grotere fans worden.
Welke van deze releases kijken jullie het meest naar uit? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen!