Top 5 gekste tech aankondiging van 2021!

Article
zaterdag, 23 januari 2021 om 13:00
wall ef1610622744
Het jaar 2021 is alweer even onderweg en begint voor veel mensen misschien niet helemaal zoals gehoopt. Maar gelukkig komen er aan 1de andere kant dit jaar ook een hoop nieuwe producten uit en zo ook op het gebied van tech. Op XGN.nl berichten we dagelijks al het belangrijkste nieuws op gebied van tech, maar een aantal producten vonden wij wel erg bijzonder. We besloten ze op een rijtje te zetten en te publiceren in dit ludieke overzicht. Dit is de top 5 gekste tech aankondigingen van 2021.

5. LG Rollable

We beginnen dit overzicht met een gloednieuwe smartphone. Dit jaar kunnen we al de nieuwe Samsung Galaxy S21 verwachten en een nieuwe iPhone. Maar ook de concurrentie zit niet stil en LG kwam medio januari met een wel hele bijzondere smartphone.
LG presenteerde namelijk de LG Rollable, een smartphone die zichzelf kan oprollen/ uitschuiven. De afgelopen jaren verschenen er steeds meer klaptelefoons op de markt, maar deze techniek was nog vrij uitzonderlijk. Lopen we over een x aantal jaar allemaal met uitschuifbare telefoons?

4. myQ Pet Portal

Van de smartphones gaan we naar iets heel anders, namelijk de myQ Pet Portal. Sinds een paar jaar zijn de videobellen van bijvoorbeeld Ring erg populair. Je zet een cameraatje op je voordeur en als iemand aanbelt zie je meteen wie er staat. Erg handig, zeker als je bijvoorbeeld niet thuis ben of lekker in je luie stoel zit.
De ontwerper van de myQ Pet Portal pakte dit idee en gooide het in een nieuw jasje. Het is namelijk een speciaal hondenluikje die je in je deur kunt zetten. Je geeft je hond een speciale Bluetooth halsband en zo kun je zien of die voor het luikje staat. Je kunt vervolgens de camera aanzetten en vervolgens eventueel het luikje opendoen. Extra handig is dat je hond automatisch ook zo’n speciale halsband heeft, waarmee je je hond kunt volgen via een speciale app.

3. Samsung Bot Handy

We zijn alweer op de helft en op de derde plek vinden we een product van Samsung. Samsung komt namelijk met een speciale robot die ook nog eens je butler is. De Samsung Bot Handy rijdt makkelijk door je huis en ziet er ook nog eens vriendelijk uit.
Je kunt deze bijzondere robot bijvoorbeeld eenvoudige huishoudelijke taken laten doen, of bijvoorbeeld zijn beeld gebruiken voor tijdens een videomeeting. Het idee van de robot deed ons tot zeker hoogte erg denken aan de robots uit de film I, Robot. Zonder alle vervelende bijwerkingen natuurlijk.

2. Cadillac eVTOL air taxi

Dan komen we aan bij de nummer twee en daar vinden we iets wat wel erg futuristisch eruitziet. Krijgen we in 2021 eindelijk vliegende auto’s? We krijgen namelijk de Cadillac eVTOL air taxi. Een bijzonder ontwerp dat mogelijk de toekomst kan veranderen.
Het voertuig ziet er een beetje uit als een gigantisch drone waar je ook nog eens in kunt zitten. Het idee is prachtig, of het de wereld gaat veroveren moeten we even afwachten.

1. Petit Qoobo

Tot slot komen we aan bij de nummer één en daar vinden we met afstand het meest gekke product van 2021. Dit jaar komt namelijk de Petit Qoobo op de markt en onze redactie moet nog steeds even bijkomen van dit bijzondere product.
Ben je namelijk opzoek naar een huisdier, maar heb je geen zin om het te voeren, uit te laten etc? Dit is de oplossing. De Petit Qoobo ziet eruit als een katachtig kussen met een staartje. Het staartje reageert op geluid en bewegingen en je kunt het overal mee naar toe nemen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties