LG kondigt oprolbare smartphone aan

  LG heeft tijdens CES 2021 een gloednieuwe telefoon aangekondigd. Het betreft de LG Rollable, die zoals de naam al doet vermoeden, een oprolbaar scherm heeft. De telefoon is ook als tablet te gebruiken.

  De nieuwe LG Rollable werd tijdens CES 2021 slechts enkele seconden getoond. Toch wist Nikkei in een interview met LG wat meer informatie over het toestel te vergaren. Zo komt 's werelds eerste oprolbare smartphone dit jaar nog op de markt.

  LG: "Our management wanted to show that it is a real product, as there were many rumors around the rollable phone. As it is released at CES 2021, I can tell that it will be launched this year." Onduidelijk is wel of de telefoon dit jaar ook nog in Nederland wordt uitgebracht.

  Een prijs voor de LG Rollable is ook nog niet onthuld. Verwacht wordt dat deze aan de hoge kant ligt. Dit is gebruikelijk voor nieuwe technologische hoogstandjes. Zo waren de eerste opvouwbare smartphones ook flink aan de prijs.

  Hoe werkt de LG Rollable?

  In de korte teaser (hierboven te zien) wordt kort getoond hoe de LG Rollable werkt. In de basis werkt de smartphone als een normaal toestel. Het scherm is aan één van de zijkanten alleen flink uitschuifbaar, waardoor de vorm meer op een tablet begint te lijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.