Samsung Fold smartphones hebben een groot probleem

  De vouwbare klaptelefoons lijken de smartphones van de toekomst. Qua design lijken de mogelijkheden oneindig en het is misschien wel een kantelpunt in de smartphonegeschiedenis. Maar de vouwbare smartphones anno 2021 hebben we alleen nog wel veel problemen. De toestellen zijn vaak zeer aan de prijs en er gaat nog wel eens iets kapot. Om dit allemaal nog iets erger te maken: er is een groot, nieuw probleem met de Samsung Fold.

  Samsung

  Grote merken die op dit moment al zulk soort telefoons op de markt hebben zijn bijvoorbeeld Samsung en Motorola. Maar ook andere merken timmeren achter de schermen druk aan de weg. Zo heeft Apple oktober vorig jaar al een patent aangevraagd. De bekendste klapbare smartphone van dit moment is misschien wel de Samsung Fold. De smartphone ziet er best leuk uit, maar moet wel al snel 2000 euro kosten en het scherm gaat behoorlijk snel kapot.

  Samsung Fold begeeft het in de koude winter

  Vooral het eerste model van de Samsung Fold had erg vaak een kapot scherm. Dat probleem leek min of meer verholpen, maar nu komt het volgende probleem al om de hoek kijken. In Nederland hebben we al jaren geen echte winter gehad, maar in Zuid-Korea (waar Samsung is gevestigd) kan het op dit moment ’s nachts makkelijk 10 graden vriezen. Dat is op zich nog niet zo probleem, is het niet dat het er op lijk dat veel Samsung Fold telefoons hier niet tegen kunnen.

  Veel klachten vanuit Zuid-Korea

  Het was al een beetje de vrees dat vouwbare telefoon minder goed tegen koud konden, maar meerdere mensen in Zuid-Korea claimen nu dat hun telefoon beschadigd is door de kou. Vorige week vroor het zelfs 18 graden en veel mensen geven aan dat de telefoon het begaf nadat ze de Fold opende in die kou. Op dit moment kunnen we nog niet met volle zekerheid zeggen of dit helemaal klopt, maar mocht dit het geval zijn heeft Samsung een groot probleem.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.