Top 5 beste Netflix Originals films waarvan we een vervolg willen zien

  In 2013 waren de series Orange is The New Black en House of Cards de eerste Netflix Originals ooit. Beide series waren een groot succes en de jaren daarop bracht Netflix nog vele eigen Originals uit. Dit kalenderjaar brengt de populaire streamingsdienst zelfs elke week een nieuwe Original film. Met al dit moois in het vooruitzicht leek het ons een mooi moment om nog één keer terug te blikken, dit is de top 5 beste Netflix Original films waarvan we een vervolg willen zien!

  5. Rebecca

  In het najaar van 2020 verscheen op Netflix de romantische dramafilm Rebecca. De film was wat aan de lange kant, maar viel desondanks bij de liefhebber erg goed in de smaak. Rebecca is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daphne du Maurier uit 1938.

  Het verhaal lijkt een redelijk gesloten einde te hebben, maar desondanks verscheen er weer een vervolg op het boek, Rebecca’s Tale. Wat ons betreft is dit boek een mooie kans voor Netflix om deze de film Rebecca een goed vervolg te geven.

  4. Enola Holmes

  Op de vierde plek vinden we de film Enola Holmes. Deze film verscheen vorig jaar op Netflix en jawel, Enola is familie van de beroemde Sherlock Holmes. De film had een leuke, frisse insteek een daarnaast is het relatief eenvoudig om zo’n soort detectiveachtige film een vervolg te geven. Overigens bestaan er al meerdere boeken van Enola Holmes, ook dit wordt Netflix dus weer een presenteerblaadje aangeboden.

  3. The Dirt

  We zijn alweer in het midden aangekomen van dit overzicht en hier vinden we de film The Dirt. De film gaat de beroemde rockband Mötley Crüe. Nog een Netflix film over Mötley Crüe is misschien een beetje veel van het goede, maar een nieuwe muziek van als ‘vervolg’ zouden we graag willen zien.

  Welke band/ artiest verdient wat jullie betreft een eigen Netflix film? Wij blikten begin dit jaar hier stiekem al een beetje op vooruit en kwamen met een top 5!

  2. The Social Dilemma

  September vorig jaar verscheen op Netflix de documentairefilm The Social Dilemma. De film ging over de keerzijde van social media en zorgde wereldwijd voor de nodige discussie.

  Ook op de redactie vonden we de film erg interessant en het lijkt ons ook erg boeiend als Netflix over pakweg vijf jaar een vervolg op deze film maakt. Social media is dan ongetwijfeld nog meer aanwezig en hier moet dan toch wel een The Social Dilemma 2 inzitten?

  1. The Devil All the Time

  Aan het eind van de zomer van 2020 verscheen op Netflix de film The Devil All the Time met Robert Pattinson, Tom Holland en Haley Bennett. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock en viel bij ons goed in de smaak.

  De schrijver heeft nooit een vervolgroman geschreven, maar desondanks gaan er toch de geruchten dat er een vervolg op deze film komt. De film zou een ander verhaal krijgen en krijgt een hoop andere acteurs, maar het speelt zich wel af in hetzelfde universum. Ons lijkt dit een puik plan en hopelijke kunnen we vroeg of laat deze vervolgfilm op Netflix aanschouwen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.