Outriders op Xbox Series S wordt niet 60fps

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 10:30
outriders giant enemyf1611136021
Studio People Can Fly heeft eindelijk meer details gegeven over de resolutie en framerate van Outriders op de verschillenden platformen. De resolutie en framerate komen erg overeen, maar er zit een erg opvallende uitzondering bij.
Uit een nieuwe livestream van People Can Fly, was er verschil tussen de platformen laten zien en heeft daarbij ook de resolutie en frame-rate voor Outriders bekend gemaakt. Hieronder is een lijstje met de resolutie en framerate van elke console.
PlayStation Consoles
  • PS5: 4K 60fps
  • PS4 PRO: 4K 30fps
  • PS4 (standaard model): 1080P 30fps
Xbox Consoles
Wat gelijk opvalt is dat de Series S dezelfde resolutie en framerate heeft als de last-gen consoles. Waarom dit is gedaan is niet heel duidelijk, het enige wat we weten is dat de Series S, niet op dezelfde grafische instellingen als de PS4 of Xbox One gaat draaien, maar juist hoger. De game komt er dus wel mooier uit te zien met meer detail, maar het draait dus niet op een hogere framerate .
Of Outriders een update gaat krijgen om wél op 60fps te draaien, is nog niet duidelijk. Laten we hopen van wel, zodat we niet alleen een mooier beeld hebben maar ook een vloeiender beeld.
schermafbeelding 2020 10 08 om 091037f1602141063

Last-gen

Voor de mensen die zich afvragen of dat de last-gen versies van de game wel goed draaien en werken zoals het hoort, wees gerust. Vanaf het moment dat People Can Fly begon met het maken van Outriders waren de PS4 en Xbox One, de enige consoles die op de markt waren. Het team heeft Outriders niet gemaakt op basis van de extra kracht van de nieuwe consoles. Pas later in het ontwikkelen is Outriders ook gemaakt op de nieuwe consoles, met dus een hogere resolutie en framerate.

Populair Nieuws