Toekomstige DC films - Deze helden en schurken kun je verwachten!

Article
dinsdag, 14 november 2017 om 13:32
xgn google image
We hebben alle toekomstige DC films op een rij gezet. Met Justice League om de hoek nemen we een kijkje naar de toekomst van het DC universum. DC heeft namelijk een hoop films aangekondigd die allemaal in verschillende stadia van ontwikkeling zijn. Wij nemen door welke films eraan komen!
We zullen deze lijst blijven updaten zodra er nieuwe informatie wordt vrijgegeven!

5. Batman gerelateerd

We hebben alle toekomstige DC films verdeeld in vijf verschillende categorieën. We beginnen deze lijst met de Batman gerelateerde films (slechteriken niet meegerekend). Hieronder staan drie films uit het Batman universum die eraan zitten te komen.
Regisseur Titel Film Releasedatum
onbekend Batgirl onbekend
Matt Reeves The Batman onbekend
Chris McKay Nightwing onbekend
Regisseur Matt Reeves (War For the Planet of the Apes) zal de nieuwe Batman film regisseren. Deze film heeft een hoop productie problemen met zich meegebracht, maar staat nog steeds op het lijstje. Ben Affleck zal wederom in de rol kruipen van Bruce Wayne/Batman.
Als laatste gaat regisseur Chris McKay (The LEGO Batman Movie) een Nightwing film werkelijkheid maken. Dick Grayson/Nightwing was de originele Robin en de sidekick van Batman. Een volwassen Grayson neemt de identiteit aan van superheld Nightwing en waakt over het stadje Blüdhaven.
Helaas hebben alle drie de films nog geen releasedatum, maar voor Batman fans is er in de toekomst nog genoeg op het witte doek te beleven!
121313

4. DC helden

Naast Batman gerelateerde films zijn er ook andere helden die hun opwachting maken binnen de lijst van toekomstige DC films. Neem een kijkje welke DC helden er nog meer misdaad gaan bestrijden!
Regisseur Titel Film Releasedatum
James Wan Aquaman 21 december, 2018
David F. Sandberg Shazam 5 april, 2019
onbekend Cyborg 2020
onbekend Green Lantern Corps 2020
onbekend The Flash Movie (Flashpoint) onbekend
De eerste twee films op de lijst, Aquaman en Shazam, zijn allebei in productie en hebben ook een officiële releasedatum. Beide films worden geregisseerd door horrorfanaten. Zo is James Wan bekend van The Conjuring 1 & 2 (2013 - 2016) en is David F. Sandberg bekend van Lights Out (2016).
Jason Momoa zal wederom in de huid stappen van Aquaman. Deze superheld maakt zijn debuut in de nieuwe Justice League film. Verder is bekendgemaakt dat acteur Zachary Levi (bekend als Chuck uit de gelijknamige tv-serie) de rol van Shazam op zich gaat nemen.
Ergens in 2014 werd bekendgemaakt dat superhelden Cyborg en Green Lantern ook hun eigen films zouden krijgen. Beide films moeten ergens in 2020 verschijnen op het witte doek. Acteur Ray Fisher zal opnieuw in de rol stappen van Cyborg en het is nog niet bekend wie de rol van Green Lantern op zich gaat nemen.
Als laatst krijgen we een film over The Flash en in het specifiek Flashpoint. Dit bekende verhaal uit de stripboeken gaat over Barry Allen/The Flash die een alternatief universum creëert waarin zijn moeder nog leeft. Terwijl hij dit doet, verandert er een hoop, zoals Bruce Wayne die is overleden terwijl zijn vader, Thomas Wayne, het stokje van Batman heeft overgenomen. Deze Batman bevat zelfs geweren en houdt zich niet in om mensen te vermoorden!
Flashpoint is een uniek en duister verhaal dat zeker op een epische manier vertaald kan worden naar het grote scherm.
121337 3

3. Vervolgen

Sommige toekomstige DC films zullen uiteraard vervolgen zijn op populaire films die we al hebben gekregen. We hebben daarom de vier vervolgen op een rij gezet die in ontwikkeling zijn.
Regisseur Titel Film Releasedatum
Patty Jenkins Wonder Woman 2 1 november, 2019
Gavin O'Connor Suicide Squad 2 onbekend
onbekend Justice League 2 onbekend
onbekend Man of Steel 2 onbekend
Het enige vervolg met een releasedatum is Wonder Woman 2. Vanwege het grote succes van de eerste Wonder Woman film komt een vervolg er zo snel mogelijk aan! Regisseur Petty Jenkins zal terugkeren aan het roer.
Regisseur Gavin O'Connor (Warrior) gaat het vervolg van Suicide Squad op zich nemen. Acteur Jared Leto moet opnieuw verschijnen als The Joker. Het is nog niet bekend welke andere personages de film gaat bevatten. Ook een vervolg op Justice League is in de maak. Geruchten gaan dat dit vervolg meer helden gaat bevatten, waaronder Green Lantern en Shazam.
Als laatste is Man of Steel 2 in ontwikkeling. Warner Bros en DC zijn in gesprek met Matthew Vaughn (Kingsman) om de film te regisseren.Volgens geruchten moet Vaughn een wat lichtere toon brengen aan het Superman personage. Naar welk vervolg kijken jullie het meeste uit?
121405

2. Slechteriken

Ook de slechteriken maken hun opwachting in de lijst met toekomstige DC films. Dankzij het succes van Suicide Squad gaan er meer vijanden uit het DC universum op het witte doek verschijnen. Welke slechteriken gaan onrust zaaien in de bioscopen?
Regisseur Titel Film Releasedatum
David Ayer Gotham City Sirens onbekend
Glenn Ficarra & John Requa Joker & Harley Quinn onbekend
Brad Peyton Lobo onbekend
Gareth Evans Deadstroke onbekend
onbekend Deadshot onbekend
onbekend Black Adam onbekend
Gotham City Sirens zal geregisseerd worden door David Ayer (Suicide Squad). Deze film focust zich op de vrouwelijke anti-helden uit het DC universum. Zo zou Margot Robbie terugkeren als Harley Quinn en moeten Poison Ivy en Catwoman haar versterken. Hiernaast keren zowel Jared Leto als Margot Robbie terug om een film te maken met Joker en Harley in de hoofdrol.
Al sinds 2009 is er sprake van een Lobo film. Het project heeft op dit moment een regisseur weten te bemachtigen - Brad Peyton (San Andreas) - maar loopt steeds vast in de ontwikkeling. Het script wordt op dit moment opnieuw geschreven.
Zowel Deadshot als Deathstroke krijgen allebei een eigen film. Deadshot was te zien in Suicide Squad en wordt gespeeld door Will Smith, terwijl Deathstroke oorspronkelijk de vijand moest zijn in de nieuwe Batman film. Nadat regisseur Gareth Evans (The Raid) een goede impressie wist achter te laten met zijn pitch voor het personage, is er ook een Deathstroke film in ontwikkeling. Het schijnt dat acteur Joe Manganiello nog steeds de rol van Deathstroke gaat vertolken.
Als laatste op de lijst staat Black Adam, de vijand van superheld Shazam. De superheld krijgt zijn eigen film in 2019 en men dacht dat Black Adam de vijand zou spelen. De plannen zijn gewijzigd en binnenkort is Dwayne 'The Rock' Johnson als Black Adam te zien in zijn eigen film!
121410

1. Overig

We sluiten de lijst van toekomstige DC films af met alle overige films die in ontwikkeling zijn. Dit zijn de laatste twee films die zijn aangekondigd, maar niet perfect passen tussen de andere categorieën.
Regisseur Titel Film Releasedatum
onbekend The Joker Origin onbekend
onbekend Justice League Dark onbekend
Steven Spielberg Blackhawk onbekend
We gaan een Joker Origin film krijgen die de focust legt op de vroege jaren van het personage. Joker Origin moet zich afspelen in de jaren '80 en een grauwe sfeer bevatten. Filmmaker Martin Scorsese zal de nieuwe Joker film produceren. Deze Joker Origin film hebben wij niet aan de lijst met slechteriken toegevoegd, aangezien Joker Origin los zal staan van het DC filmuniversum en niet Jared Leto in de titelrol zal bevatten.
Als laatste komt er een Justice League Dark film aan. Een soort anti-helden team met onder andere personages als: John Constantine, Swamp Thing en Zatanna. Justice League Dark stond al eerder in de spotlight met een eigen animatiefilm. Regisseur Doug Liman moest de nieuwe film op zich nemen, maar is gestopt om zich op andere projecten te focussen. Justice League Dark is nu op zoek naar een nieuwe regisseur en het script wordt geschreven.

Naar welke toekomstige DC films kijken jullie het meeste uit?

Dit waren alle toekomstige DC films op een rij. Er komt nog een hoop aan: van superhelden tot nieuwe slechteriken, er is voor iedereen wat om naar uit te kijken! Naar welke films kijken jullie het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws

Laatste Reacties