Eerder werd al duidelijk dat Dwayne Johnson de rol van Black Adam op zich zou nemen voor de Shazam film. Sindsdien heeft Johnson al meerdere foto's op zijn Instagram geplaatst waarin hij in bespreking is over de DC Extended Universe. Volgens Deadline Hollywood ziet Warner Bros meer in Johnson dan alleen een schurk en heeft besloten Black Adam een stand-alone film te geven.

Net als de Shazam film is er nog heel erg weinig bekend over de Black Adam film. Het enige wat we nu weten is dat de studio Black Adam interessant genoeg vindt om hem zijn eigen film te geven. Een mogelijkheid voor de Black Adam film is laten zien waarom Black Adam een superschurk is geworden, zodat het personage meer diepte krijgt.

De Stand-alone Black Adam film heeft op dit moment nog geen releasedatum. De Shazam film staat op het moment gepland voor april 2019, echter zou daar nog alles aan kunnen veranderen. Zeker nu we weten dat er een Black Adam film aankomt, kan de studio ervoor kiezen om Black Adam op deze datum in te plannen.

Met de Black Adam film blijft Dwayne Johnson aan het werk

Het gaan een paar drukke jaren worden voor Johnson. Naast de Shazam en Black Adam films, speelt Johnson ook in de Baywatch film. Vervolgens zal hij te zien zijn in Fate of The Furious, de achtste Fast & Furious film, en daarbij speelt hij in de Jumanji reboot. Als dat alles nog niet genoeg is, is Johnson pas ook begonnen met het filmen voor zijn serie Ballers.

Ook de toekomst zal de acteur het nog erg druk hebben. Op dit moment staat er nog een verfilming van de game Rampage op de planning en wordt er op dit moment gewerkt aan een vervolg op de film San Andreas. Dwayne Johnson is niet voor niets de beste verdienende acteur in Hollywood.