Hier kun je de Shadow and Bone cast van Netflix ook wel van kennen!

Article
maandag, 24 mei 2021 om 9:00
shadow and bone crowsf1700134204
Shadow and Bone staat al een aantal weken hoog in de top 10 van best bekeken series op Netflix. Dat is ook niet gek, aangezien het acteerwerk van de Shadow and Bone cast om naar huis te schrijven is. Voor deze fantasieserie heeft de cast natuurlijk ook in een aantal andere films en series gespeeld. Hieronder vind je waar de verschillende Netflix acteurs nog meer in gespeeld hebben.

1. Ben Barnes

Ben Barnes speelt de mysterieuze en gruwelijke General Kirigan in Netflix serie Shadow and Bone. Hier kunnen we de acteur in een nieuwe daglicht zien als een gemeen persoon, wat juist het tegenovergestelde is van zijn echte leven. Voor deze nieuwe serie heeft hij al een aardige acteercarrière opgebouwd.
We kunnen hem vooral kennen van zijn rol als Prince Caspian in de tweede Narnia film, waarmee zijn carrière een explosieve start kreeg. Toch is dit niet het enige waar hij in speelde. Zo had hij ook variërende rollen in bijvoorbeeld Westworld, The Punisher, Gold Digger en Seventh Son.

2. Freddy Carter

Acteur Freddy Carter speelt de sinistere maar dappere Kaz Brekker in Shadow and Bone op Netflix. Hier zien wij hem samen met zijn Crows op pad gaan om verschillende missies te volbrengen in ruil voor geld. Toch is Freddy meer dan dit karakter.
Freddy Carter heeft een aantal projecten op zijn naam staan. Zo speelde hij een rol in de serie Free Rein als Pin. Verder speelde hij in Pennyworth, 15 Days en The Convent.

3. Jessie Mei Li

Jessie Mei Li is het hoofdkarakter in Netflix serie Shadow and Bone als Alina. Zij komt er snel achter dat ze de langverwachte Sun Summoner is, waardoor zij snel in de handen valt van General Kirigan en heel Ravka op haar schouders rust. Toch speelt zij niet alleen de uitverkorene in deze serie. Zo heeft zij ook in verschillende projecten geacteerd.
Als eerst heeft zij een gloednieuwe rol te pakken in de film Last Night in Soho als Lara, die nu nog in productie zit. Hiernaast speelde zij ook in Travelooper, Banged Up Abroad en Together, They Smoke.

Hier kun je de Shadow and Bone cast ook wel van kennen!

Natuurlijk bestaat de Netflix Shadow and Bone cast uit veel andere mensen. Zo heb je Archie Renaux die in Voyagers en Body of Water speelt, Amita Suman die in The Outpost en Daughter speelt en Kit Young die in A Midsummer Night’s Dream en The Devil’s Harmony speelt.
Van welke Shadow and Bone acteur/actrice ga jij nu iets bekijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws