Westworld krijgt een vierde seizoen!

News
vrijdag, 24 april 2020 om 10:30
mv5bmtnlzwzlzjgtmmy3nc00yjfhlwfmzgqtodgyzdu0yzfhyzrkxkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mq at at v1 sy1000 sx1500 al 1f1587715238
Het einde van Westworld seizoen 3 nadert met nog maar twee afleveringen om naar uit te kijken. Gelukkig betekent dit niet dat dit het einde van Westworld zal zijn. HBO heeft namelijk onthuld dat de populaire sci-fi serie een vierde seizoen krijgt!

Seizoen 4 bevestigd

Fans hoeven zich geen zorgen te maken dat de aankomende afleveringen de laatste van Westworld zullen zijn. Ondanks de compleet nieuwe setting en de meer duistere verhalen is seizoen 3 van Westworld erg succesvol. Daarom heeft HBO deze week via Twitter bekendgemaakt dat Westworld verlengd wordt met een vierde seizoen. We kunnen het vierde seizoen waarschijnlijk ergens in 2022 verwachten. Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen zal krijgen is nog niet bekend.
Volgens The Hollywood Reporter zal Westworld in totaal niet meer dan 6 seizoenen krijgen. Dit betekent dat we met seizoen 3 op de helft zitten. Wat we precies kunnen verwachten in de aankomende seizoenen blijft een raadsel. We weten in ieder geval dat het er in de aankomende afleveringen van seizoen 3 heftig aan toe zal gaan. In de teasers hebben we een eerste blik gekregen van Maeve en Dolores die elkaar te lijf zullen gaan. Daarnaast zullen we meer te weten komen over Caleb die wordt gespeeld door Breaking Bad-ster Aaron Paul.

Populair Nieuws