Scoor deze PS5 games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 11 juni 2022 om 12:00
deathloop headerf1631525487
De laatste tijd is er ineens een flinke PS5 voorraad gearriveerd in Nederland. Dat betekent ook dat de nieuwe eigenaren op zoek zijn naar titels om hun collectie uit te breiden. En met deze PS5 games kan je dat met veel korting doen!

Deathloop

Ondanks dat ontwikkelaar Arkane Studios nu onder Microsoft valt, is de studio eind vorig jaar gekomen met een console exclusive game voor de PlayStation 5: Deathloop. En die titel kan je nu met heel veel korting aan je PS5 collectie toevoegen.
Dat is ook zeker de moeite waard, want Deathloop is een interessante shooter. In de game krijg je de controle over de assassin Colt, die als taak heeft om acht machtige personen te vermoorden op Blackreef Island. Eén probleem: Colt heeft geen geheugen meer en het eiland zit vast in een time loop. Na middernacht - of als je sterft - zal alles weer teruggezet worden naar normaal, inclusief eventueel vermoorde personen.
Dat maakt de missie voor Colt een stuk lastiger dan het op het eerste gezicht lijkt. Gelukkig kan je met een speciale resource sommige voorwerpen meenemen naar de volgende loop, waaronder wapens, upgrades en zelfs speciale krachten. Deathloop is een avontuur dat je niet wil missen en de game kreeg dan ook een uitstekende score in onze review!
screenshot 2022 04 07 132533f1649330753

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 is een beetje een meme geworden in de wereld van games, net zoals The Elder Scrolls V: Skyrim. Er blijven namelijk maar nieuwe versies van verschijnen, net zoals de PS5-versie die eerder dit jaar is gelanceerd. Ondanks dat er veel re-releases zijn geweest, blijft GTA 5 enorm populair en dat is ook niet zo vreemd. De game van Rockstar is en blijft namelijk een meesterwerk.
In GTA 5 is er niet één protagonist, zoals in vorige delen, maar drie. Michael, Franklin en Trevor komen alle drie op hun eigen manier terecht in het criminele circuit van Los Santos. Het duurt niet lang voordat hun lot met elkaar is verbonden en ze samen op pad gaan om overvallen te plegen en andere criminele activiteiten uit te voeren.
Naast de uitgebreide verhaallijn en zij-missies van Grand Theft Auto 5 is er ook nog eens een uitgebreide multiplayer-versie in de vorm van GTA Online. Met GTA 5 haal je dan ook een pakket in huis waar je je enorm lang mee kan vermaken en op de PS5 ziet de game er mooier uit dan ooit.
fifa 22 hypermotionf1626250746

FIFA 22

Elk jaar weten de FIFA games weer miljoenen spelers aan te trekken. Voetbal is dan ook de grootste sport ter wereld. Binnenkort moeten we alleen wel afscheid nemen van de FIFA games, want de samenwerking tussen EA en FIFA is ten einde.
Voordat het zover is kunnen we nog wel van de laatste FIFA games genieten, zoals de nieuwste titel in de franchise, FIFA 22. Natuurlijk zijn alle teams en spelers weer up-to-date, maar EA heeft ook een grote nieuwe feature geïntroduceerd voor de next-gen versie van de game.
Het zogeheten HyperMotion-technologie zorgt voor een enorme sprong in realisme, door elke individuele speler unieke bewegingen en maniertjes te geven. Daarvoor heeft EA complete wedstrijden bekeken, geanalyseerd en tot motion capture verwerkt, met 4000 nieuwe animaties tot gevolg. Daarnaast kan je natuurlijk ook genieten van alle geliefde FIFA modi, van de carrièremodus en online tot aan FUT!
resident evil villagef1611649683

Resident Evil Village

Er gingen al een lange tijd geruchten, maar Capcom heeft nu officieel de Resident Evil 4 Remake aangekondigd. Als je alvast in griezelige sferen wil verkeren, dan kan je profiteren van de hoge korting op Resident Evil Village - het nieuwste deel in de horrorfranchise.
Na de gebeurtenissen in Resident Evil Biohazard denkt Ethan Winters eindelijk veilig te zijn. Hij woont samen met zijn vrouw Mia en zes maanden-oude dochter Rosemary, totdat Chris Redfield en zijn mannen voor de deur staan. Ze vermoorden Mia en ontvoeren Ethan en Mia naar een mysterieus dorp ergens in Europa.
Het dorp is overgenomen door weerwolven en elk gebied wordt geregeerd door vier verschillende Mutant Lords, waaronder de boomlange Lady Dimitrescu. Als Ethan zijn dochter wil redden, dan moet hij afrekenen met alle mutanten in het dorp en hun gevreesde leider, genaamd Mother Miranda. Heb jij zenuwen van staal om door dit griezelige avontuur te komen?