Capcom onthuld lengte van RE Village's vampierdame

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 10:30
resident evil villagef1611649683
Sinds de Resident Evil showcase is er veel aandacht voor de lange vampierdame die je tegenkomt in Resident Evil Village. Nu hebben de developers de lengte van de beruchte Lady Dimitrescu bekendgemaakt en daar is een deel van de fans wel heel erg blij mee...
Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, de lange vampierdame uit Resident Evil Village krijgt online best wel veel aandacht. Zoveel aandacht zelfs dat de ontwikkelaars zich nu geroepen voelden om de lengte van Lady Dimitrescu te benoemen. In een tweet bedanken ze de fans voor alle steun en positiviteit met betrekking tot de beelden van Resident Evil Village en dan vooral de positieve aandacht voor Lady Dimitrescu en haar dochters.
Voornaamste vraag van fans was wel de lengte van de lange vampierdame. Gelukkig geven de ontwikkelaars daar nu eindelijk ook antwoord op. Inclusief haar hoed en haar hakken zou Lady Dimitrescu ongeveer 2,9 meter zijn. In de reacties laten fans ook weten dat ze niet kunnen wachten om achtervolgd te worden door dit nieuwe, iconische Resident Evil karakter.

Niet alleen maar positief nieuws

Natuurlijk is het nu fijn om de lengte van de lange vampierdame te weten, maar we kregen vorige week helaas wel wat slecht nieuws uit de hoek van de ontwikkelaars. De stemactrice van een van de dochters van Lady Dimitrescu, Jeanette Maus, was namelijk overleden aan de gevolgen van darmkanker. Gelukkig kunnen we nog wel haar laatste werk horen als Resident Evil Village uitkomt op 7 mei!