MediaMarkt niet in staat pre-order Mario Strikers Battle League op tijd te leveren

News
zaterdag, 11 juni 2022 om 11:30
mario strikers battle league footballf1654586222
Een game pre-orderen en die dan op de dag van release op de mat hebben. Het klinkt zo mooi. Helaas is dat niet per se het geval als je Mario Strikers Battle League voor de Switch vooruit hebt besteld. MediaMarkt is het namelijk niet gelukt om de game op de releasedatum bij de klant te hebben.
Als je Mario Strikers Battle League vooruit besteld hebt bij MediaMarkt, is de kans aanwezig dat je nog steeds naar de voordeur aan het kijken bent. De webwinkel heeft dan wel toegezegd dat de game bij een pre-order op de dag van release in huis zou zijn, maar kan deze belofte niet nakomen. Sommige klanten hebben namelijk de game nog steeds niet op de mat gehad. Daarbij hebben ze de melding gekregen dat de game nog niet eens is ontvangen door PostNL.
mariof1654937663

Pre-orders later huis dan zelf naar de winkel gaan

De melding van PostNL is daarbij ook nog eens bijzonder vaag. Er wordt gemeld dat het bezorgmoment niet gehaald is en dat het track en trace-overzicht met een nieuw moment zal komen voor bezorging. Dat nieuwe bezorgmoment blijft alleen uit, waardoor mensen die op de game wachten in het duister tasten wat betreft de bezorging. De kans is groot dat mensen die deze melding nu in hun scherm hebben vandaag ook niks in de bus krijgen.
Omdat er op zondag niets bezorgd wordt (en op sommige plekken op maandag ook niet), ligt het eerstvolgende bezorgmoment ergens in het begin van komende week liggen. Gezien de game al uit is gekomen op 10 juni is het zelfs sneller om zelf naar de MediaMarkt of een andere winkel te gaan om de game op te halen.

Pre-orders niet uitgeleverd door tekorten aan personeel of iets anders?

Of de vertraging in de bezorging aan MediaMarkt ligt of bij PostNL is niet bekend. PostNL meldt op haar website in ieder geval niets over een vertraging voor binnenlandse pakketten of brievenbuspakketten.
Toch is het zo dat veel pakketten vanuit verschillende webwinkels de afgelopen tijd vertraging oplopen en later aangeboden worden dan gebruikelijk. Wel melden sommige webwinkels nog steeds 'drukte bij PostNL', wat dit soort perikelen kan zorgen.