Red Dead Online komt met nieuwe singleplayer missies!

News
woensdag, 17 februari 2021 om 11:30
red dead online telegram mission koetsf1613554346
Na een weekend dat in het teken stond van samen zijn, is het nu even tijd voor jezelf. Ten minste, in Red Dead Online. Rockstar komt namelijk met gloednieuwe singleplayer missies die je kan spelen in de online wereld!
Zoals de naam al zegt focust Red Dead Online op een multiplayer ervaring. Voor singleplayer kan je immers de verhaallijn van Red Dead Redemption 2 spelen. Zelfs het A Land of Opportunity verhaal in Red Dead Online kan je met meerdere mensen doorlopen. Maar nu komt Rockstar met een echte singleplayer missies in de game.
De update die gisteravond is gelanceerd introduceert namelijk de zogeheten Telegram Missions. De mysterieuze ‘J’ zal je op pad sturen voor verschillende opdrachten die je alleen in je eentje kan uitvoeren. Wees dus goed voorbereid, want er is niemand die je kan helpen wanneer je aan de opdracht bent begonnen. Uiteraard word je goed beloond voor het voltooien van de missie en als je echt toe bent aan een uitdaging, dan kun je ze ook spelen op een hogere moeilijkheidsgraad. Bovendien zal je een aantal bonussen krijgen wanneer je de missies deze week al meteen speelt!

Bonussen voor Naturalists en Bounty Hunters

Natuurlijk zijn er ook extra goederen om te verdienen voor andere soorten content in Red Dead Online. Zo kunnen Naturalists deze week een verhoogde frequentie uitnodigingen verwachten voor Naturalist Free Roam Events en je krijgt er ook nog eens twee keer zoveel Role XP en dollars voor. Daarnaast krijg je voor een voltooide Legendary Animal Sighting Mission een coupon voor 40 procent korting op een Established of Distinguished Naturalist Role Item. Ben je boven Rank 10, dan krijg je 40 procent korting op een Repeater naar keuze.
Ben je meer van het jagen op voortvluchtigen in plaats van dieren, dan heb je ook mazzel. Elke Bounty Hunter die namelijk een crimineel aflevert bij de lokale sheriff krijgt een coupon voor 40 procent korting op een poncho naar keuze. Genoeg om je mee bezig te houden dus deze week in Red Dead Online!