Onze verwachtingen voor de grote Red Dead Online Summer Update

  Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste grote update voor Red Dead Online. Deze zomer komt Rockstar alleen met een nieuwe patch, die momenteel bekendstaat als de Summer Update. Dit verwachten wij van de grote update voor Red Dead Online!

  Diverse criminele missies

  Voor GTA Online heeft Rockstar al een aantal dingen bekendgemaakt die spelers kunnen verwachten in de zomer. Voor Red Dead Online blijft de uitgever alleen nog een stuk mysterieuzer. Van één aspect heeft Rockstar wel alvast het tipje van de sluier gelicht. Spelers kunnen namelijk een aantal nieuwe missies verwachten, van een criminele aard.

  “Red Dead Online’s Summer Update zal een diverse lijst aan nieuwe missies introduceren over de hele wereld, voor diegenen die zich willen aansluiten aan de criminele onderwereld.”

  Na de update zullen spelers kunnen afreizen naar Saint Denis, waar Guido Martelli ze staat op te wachten. Deze topman in de organisatie van Angelo Bronte wil zijn eigen criminele netwerk opzetten en zal spelers op weg sturen om onzuivere werkzaamheden uit te voeren - van simpele intimidatie tot aan overvallen.

  Rockstar heeft ook aangegeven dat de missies die met de Summer Update worden toegevoegd. Het kan dus zijn dat er naast de werkzaamheden van Martelli nog meer missies worden toegevoegd, maar wij verwachten dat Rockstar all-in gaat met criminele missies. Fans hebben daar namelijk al een lange tijd om gevraagd.

  Een langverwachte specialistische rol

  Wij verwachten dat Rockstar niet alleen gaat inspelen op criminaliteit met nieuwe missies in de Summer Update. Wij zetten ons geld er namelijk ook op in dat de ontwikkelaar gaat komen met een criminele, specialistische rol. Net zoals heists is dat namelijk iets wat veel spelers al willen zien sinds de introductie van rollen met de Frontier Pursuits update in 2019.

  Het is bovendien hoog tijd voor een nieuwe rol. In de zomer is het namelijk al bijna een jaar geleden sinds de laatste specialistische rol is toegevoegd. In augustus 2020 werd namelijk de Naturalist geïntroduceerd in Red Dead Online. Wij kunnen nu al niet wachten op een criminele rol, helemaal als we daarmee een echte outlaw kunnen worden. Dat immers wat Rockstar does best.

  Grotere collectie aan wapens

  Met de criminele missies die op de planning staan voor de Summer Update zal je waarschijnlijk naar gevaarlijke plekken worden gestuurd. En als we er ook heists bij krijgen, dan zal je het ook aan de stok krijgen met de lokale wetsdienaars. Kortom, de kans is zeer groot dat er veel lood om je oren zal vliegen met de aankomende nieuwe content.

  Om die situaties te overleven heb je natuurlijk wel de nodige hardware nodig. Wij verwachten dan ook dat de Summer Update het wapenarsenaal van Red Dead Online zal uitbreiden. Door de jaren heen heeft Rockstar langzaam maar zeker steeds meer nieuwe wapens toegevoegd, zoals de Elephant Rifle en de Improved Bow.

  Qua nieuwe toevoegingen is Rockstar natuurlijk wel wat gelimiteerder ten opzichte van GTA Online. In de 19de eeuw werden er immers een stuk minder wapens gefabriceerd. Toch zijn er wat ons betreft nog wel een aantal interessante schietijzers die toegevoegd kunnen worden aan de wereld van Red Dead Online.

  Quality of Life veranderingen

  De games van Rockstar worden geprezen om het realisme. De ontwikkelaar werkt namelijk de details helemaal tot in de puntjes uit, wat dan ook door velen wordt geprezen. Soms zit het realisme alleen wel een beetje in de weg van het speelplezier. Zo moet je in Red Dead Online soms een heel knoppencombinatie invoeren als je een iets wil uitvoeren op je paard.

  Wij denken dan ook dat er met de Summer Update een aantal veranderingen aan zitten te komen die het gemak in de game wat vergroot. In de aankondiging van de updates heeft Rockstar namelijk aangegeven dat GTA Online quality of life veranderingen krijgt en ons zal het niks verbazen als Red Dead Online dezelfde behandeling krijgt. Wij zullen daar niet over klagen, want wanneer een clunky besturing ervoor zorgt dat je een Game Over-scherm te zien krijgt, dan zorgt dat niet voor een leuke ervaring.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.