Alles wat je moet weten over de Naturalist in Red Dead Online!

  Vorige week werden spelers van Red Dead Online eindelijk weer verblijd met een grote update, inclusief een nieuwe rol: de Naturalist. Dit is alles wat je moet weten over de onderzoeker of jager van dieren in het Wilde Westen.

  De Naturalist is de vijfde rol die aan Red Dead Online is toegevoegd. Wil je meer weten over de andere rollen, lees dan onze artikelen over de Bounty Hunter, Collector, Trader en Moonshiner!

  Hoe begin ik als Naturalist?

  Om aan jouw avontuur als Naturalist te beginnen, zal je moeten reizen naar het dorpje Strawberry, in de heuvels van West Elizabeth. Daar zal je worden ontvangen door de onderzoekster Harriet Davenport in de Visitor Center van Strawberry. De vrouw zal jou ervan willen overtuigen om aan de nobele professie te beginnen en te leren van het gedrag van dieren, in plaats van ze op te jagen.

  Het gesprek zal alleen al snel worden verstoord door Gus MacMillan, een jager die tegenwoordig met pensioen is, maar de kost verdient met het bewerken van dierenhuiden. Hij zal je proberen te overtuigen om niet haar Harriet te luisteren en de meest exotische dieren in het Wilde Westen op te jagen, zodat hij vervolgens kleding en accessoires voor je kan maken. Gelukkig zal je niet meteen antwoord moeten geven en kan je je gedrag voor je laten spreken in de loopbaan als Naturalist. Daarvoor zal je alleen wel eerst de portemonnee moeten trekken, voordat Harriet je een Animal Guide Book zal geven. Deze handige tool zal je 25 goudstaven kosten.

  Wat kan ik doen als Naturalist?

  Heb je het bedrag overhandigd aan Harriet en ben je bijgekomen van de vurige discussie, dan kan je meteen aan de slag gaan als Naturalist. In de eerste fase van jouw carrière is het vooral zaak om de plaatselijke fauna te bestuderen en je Animal Guide Book aan te vullen. De informatie zal voornamelijk gaan over dieren waar je waarschijnlijk al mee bekend bent, zoals herten, beren, poema’s en verschillende vogelsoorten. De informatie kan je verzamelen door de desbetreffende dieren neer te schieten of in slaap te laten sukkelen met sedative ammo die je bij Harriet kan kopen. Alleen met de laatste methode kan je samples verkrijgen van de dieren.

  De samples die je verzamelt kan je vervolgens aan Harriet verkopen en zij zal je een stempel geven in je Animal Guide Book. Als je een complete categorie vol hebt met stempels - die gesorteerd zijn op de verschillende habitats - dan kan je die stempels inleveren voor ervaringspunten.

  Vanaf Rank 5 wordt de Naturalist alleen een stuk interessanter. Op dat moment krijg je namelijk toegang tot Legendary Animals missions in het kamp van Harriet. Deze legendarische dieren kunnen ook verschijnen tijdens Naturalist Free Roam Events en tijdens speciale omstandigheden. Zo kan je de Legendary Sun Gator bijvoorbeeld vaker vinden op mistige ochtenden. Het zal alleen niet makkelijk worden om deze dieren te bestuderen, dus ga goed voorbereid om pad en neem de juiste tools mee.

  Wat krijg ik allemaal als Naturalist?

  Hoewel Harriet Davenport het niet zal waarderen als je dieren doodt voor hun huiden - en als je te veel dieren ombrengt zal ze je gaan besproeien met een bedwelmend parfum -, maar het is uiteindelijk wel een goede manieren om voordelen te verkrijgen uit de Naturalist rol. Door legendary animals op te jagen en de huiden mee te nemen naar Gus, kan je namelijk speciale kleding, accessoires en trinkets vergaren die exclusief zijn voor de Naturalist.

  Daarnaast zal je natuurlijk ook upgrades vrijspelen tijdens je Naturalist loopbaan. Zo kan je verschillende tonics gebruiken tijdens de jacht op dieren, kan je beter sporen volgen en de mogelijkheid om gewonde dieren te helen of juist uit hun lijden te verlossen. Je zal ook verschillende varianten van de Gypsy Cob vrijspelen, een exclusief paard voor de Naturalist. De laatste variant krijg je op Rank 20 en die heeft maar liefst maximale health, maximale stamina en acht speed. Niet het snelste paard in Red Dead Online dus, maar voor de rest valt er niks te klagen. Een buitengewoon goede toevoeging aan elke paardenstal.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.