Update - PS5 game Godfall nu te koop voor historisch lage prijs

  De vraag naar de next-gen consoles is enorm hoog, maar toch zijn er nog niet veel echte next-gen games uitgekomen. Eén van de uitzonderingen daarop, de PS5 game Godfall, is nu voor een historisch lage prijs te koop.

  Update - Godfall nog meer in prijs gezakt

  Ben je van plan om Godfall in huis te halen, maar heb je dat nog niet gedaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Godfall is namelijk nog meer in prijs gezakt op de PS5.

  Origineel bericht

  Het coronavirus heeft voor veel problemen gezorgd in veel industrieën, zo ook de gamesindustrie. Hoewel de uitgevers enorme bergen aan geld verdienen - gamen is immers nu een ideale hobby tijdens de lockdown - is het voor ontwikkelaars lastig om hun games te maken. Dat is ook de reden waarom er nog maar weinig echte next-gen titels zijn gelanceerd.

  Toch zijn er een handjevol uitzonderingen, zoals de hack and slash game Godfall. Deze titel is gelijktijdig met de next-gen consoles uitgekomen, maar dat betekent niet dat je de volle mep voor de game hoeft neer te leggen. Integendeel zelfs. Bij bol.com kan je Godfall nu namelijk voor een historisch lage prijs kopen.

  Godfall mixt looter shooter met zwaarden

  De laatste jaren hebben we steeds meer looter shooters en hack and slash games op de markt zien verschijnen, maar Godfall heeft beide genres juist met elkaar gecombineerd. Spelers stappen in de schoenen van de laatste ridder van de Knight’s Order om een apocalypse te voorkomen. Uiteraard moeten er veel vijanden worden verslagen op dat doel te bereiken, wat je mag gaan doen met een flink wapenarsenaal. En het ziet er niet alleen bruut uit, de game ziet er dankzij de PS5 hardware ook nog eens beeldschoon uit!

  Dit bericht is op 4 mei 2021 bijgewerkt.

  Godfall

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.