Deze features willen we in Red Dead Online voor PS5 en Xbox Series X zien

Article
dinsdag, 31 mei 2022 om 15:00
red dead online possef1573642900
Het lijkt erop dat ook Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online een next-gen versie voor de PS5 en Xbox Series X gaan krijgen, net zoals GTA 5 eerder dit jaar. Deze features willen we graag in de next-gen versie van Red Dead Online zien.

Meer spelers op een server

Met een mogelijke release voor de next-gen consoles, zal je natuurlijk verwachten dat Red Dead Online er een stuk mooier uit gaat zien en beter gaat draaien. De PS5 en Xbox Series X hebben immers een stuk meer kracht in huis dan de PlayStation 4 en Xbox One. Met de snelle SSD zullen laadtijden ook heel wat korter zijn.
Met de nieuwe hardware van de next-gen consoles kunnen niet alleen de graphics omhoog geschroefd worden, ook kan de processor veel makkelijker het geweld van meerdere spelers aan. Wij hopen dan ook dat Rockstar een mogelijkheid aanbiedt voor grotere servers met ruimte voor meer spelers in Red Dead Online. De huidige limiet staat namelijk op 32, maar het digitale Wilde Westen is zo groot dat er genoeg ruimte is voor meer spelers.
red dead redemption 2 mexicof1653991567

Nieuwe regio voor Red Dead Online

Hoewel de wereld van Red Dead Online momenteel al lekker groot is, inclusief een hoop diversiteit met besneeuwde bergen en uitgedroogde vlaktes, kan het natuurlijk altijd nog een stuk groter. Helemaal aangezien er een mooi stukje grond beschikbaar is ten zuiden van de San Luis rivier.
Wanneer je namelijk de rivier oversteekt vanuit New Austin, dan kom je in Mexico terecht. Het is een gebied dat aanwezig is in de originele Red Dead Redemption en er waren ook duidelijk plannen voor in Red Dead Redemption 2. Via een exploit kan je namelijk in de regio komen. Als Red Dead Online naar de PS5 en Xbox Series X komt, zou het een mooi moment zijn voor Rockstar om van Mexico een officiële nieuwe regio te maken .
red dead online naturalist hunterf1596620893

Eindelijk weer een nieuwe rol

Eén van de meest interessante dingen in Red Dead Online zijn zonder twijfel de specialistische rollen. Voor een aantal goudstaven kan je namelijk toegang krijgen tot een nieuwe rol, waarmee je nieuwe soorten missies kan spelen, speciale Free Roam Missions vrijspeelt en unieke features kan gebruiken.
Zo kan je momenteel op jacht gaan naar criminelen als Bounty Hunter, een eigen handelsbedrijfje opzetten als Trader of de lokale fauna in kaart brengen als Naturalist. Dan zijn er ook nog eens drie andere rollen om je bezig te houden in Red Dead Online.
Er is alleen al een heel lange tijd geen nieuwe rol meer toegevoegd aan de game. De Naturalist kwam er al laatste bij en dat was alweer in juli 2020. Spelers wachten dan ook met smart op een nieuwe rol en wat is er nu een beter moment om dat te doen dan als Red Dead Online naar de next-gen consoles komt?
red dead online story missionsf1653991866

Nieuwe verhalende content

Er is niet alleen al een tijdje geen nieuwe rol meer toegevoegd aan Red Dead Online, ook als het aankomt op nieuwe missies met een verhaal zijn spelers al een lange tijd aan het wachten. De laatste keer dat cowboys en cowgirls met een nieuw verhaal aan de slag konden was namelijk na de Moonshiners update.
GTA Online heeft recent nieuwe co-op missies erbij gekregen met Franklin en Lamar, twee personages die zeer bekend zijn door het singleplayer-verhaal van GTA 5. Nu zitten er in Red Dead Online ook al veel personages die we kennen uit het verhaal van Red Dead Redemption 2, dus er zijn genoeg mogelijkheden voor nieuwe missies als er een next-gen versie van Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online verschijnt.

Populair Nieuws