PS5 voorraad gespot bij Game Mania

News
dinsdag, 31 mei 2022 om 14:30
playstation 5 8f1603819759
De PS5 is niet aan te slepen, maar de laatste tijd horen we steeds vaker dat hij ergens opduikt. Al een paar dagen is hij te vinden in bepaalde MediaMarkt filialen. Nu zou hij ook hier en daar opduiken bij Game Mania.
Wie een PlayStation 5 zoekt kan er goed aan doen om de komende dagen eens een Game Mania binnen te lopen. Er zou daar namelijk PS5 voorraad zijn of in sommige gevallen worden verwacht. Daarmee is de kans om er deze week een te scoren weer een beetje hoger.
Een gebruiker van het Tweakers-forum meldde bij Game Mania Roermond een PS5 te hebben gekocht. Het gaat net als bij MediaMarkt om een bundel (Console, docking station en Horizon Forbidden West). Deze bundel is met 570 euro een stukje goedkoper dan de bundels die MediaMarkt verkoopt.
Deze voorraad hebben wij niet kunnen bevestigen. Uit een belletje met Game Mania Hilversum blijkt alleen dat daar morgen voorraad van de PS5 Digital Edition wordt verwacht. Wellicht zijn er meer filialen die in de loop van de komende dagen een partij consoles kunnen verwelkomen.

PS5-voorraad neemt weer toe

Het was een poos erg moeilijk om een PS5 te bemachtigen, maar het lijkt er nu op dat het wat beter gaat. Zoals gezegd zijn er nog steeds mensen die slagen bij MediaMarkt en nu komt Game Mania daar bij. Sony had ook al aangegeven dit jaar meer consoles te gaan leveren.