De mooiste locaties in Red Dead Online om te bezoeken

  De Verenigde Staten staat tegenwoordig vol met grote steden, industrieterreinen en andere gebouwen. In het Wilde Westen kon de natuur gelukkig nog haar pracht en praal tonen. In Red Dead Online zijn er dan ook een hoop mooie gebieden om te verkennen, waar wij de mooiste locaties van op een rijtje hebben gezet.

  Valentine en omstreken

  Na de proloog laat Rockstar het avontuur in Red Dead Redemption 2 meteen beginnen in de buurt van Valentine. Het is geen raadsel waarom de ontwikkelaar daarvoor heeft gekozen, want je zal al snel verliefd worden op de combinatie van een pittoresk dorpje gecombineerd met een prachtige omgeving.

  In Valentine kan je een wandelingetje maken door de hoofdstraat en benodigde spullen inslaan, voordat je natuur intrekt. Een hengel is bijvoorbeeld erg handig als je wil vissen in de nabijgelegen rivier, een boog is geen overbodige luxe als je herten in de bossen wil schieten en een warme jas is een vereiste als je de hoge bergen en heuvels rondom Valentine gaat verkennen. Het gebied is daarmee niet alleen een goed beginpunt voor Red Dead Redemption 2, maar ook voor je avontuur in Red Dead Online.

  Het echte Wilde Westen opzoeken

  Als we aan het Wilde Westen denken, dan zien we al snel een beeld voor ons die overeenkomt met veel Western films: een warm en droog gebied, gevuld met cactussen en tumbleweeds, met af en toe een stoffig dorpje waar bandieten het woord het zeggen hebben.

  Ben je op zoek naar de echte Western ervaring in Red Dead Online, dan moet je naar het westen rijden, naar New Austin. Het gebied is de belichaming van het Wilde Westen. Na een tocht door het stoffige landschap zal een slok whisky in de saloon van Armadillo of Tumbleweed je goed doen, voordat je op weg gaat om een bende criminelen eigenhandig in te rekenen. Goedschiks of kwaadschiks. Vergeet ook niet om luchtige kleding aan te trekken, voordat je bezwijkt aan de hitte.

  Even opwarmen in de Cotorra Springs

  Als je in plaats van het westen naar het noorden trekt, dan zal je meteen weten wanneer je regio Ambarino binnen komt rijden. Het kwik zal meteen met een aantal graden zakken en de loofbomen en groene gras zal plaatsmaken voor naaldbomen en een pak sneeuw.

  Toch is niet de hele regio één grote sneeuwvlakte. Wil je na een barre tocht jezelf weer even opwarmen, dan kan je het beste een bezoekje brengen aan de Cotorra Springs, ten noordwesten van Fort Wallace. De natuurlijke bron is niet alleen een mooie plek om je op te warmen, maar ook een lust voor het oog. Een perfecte plek om een paar foto’s te maken.

  Goede laarzen aantrekken voor het moeras

  In het zuiden van Red Dead Online bruist het al een stuk meer van leven. Saint Denis heeft zich ontpopt als een waar handelscentrum en is de plaats waar veel nieuwe avonturiers beginnen voor hun bezoek aan de final frontier. Het drukke stadsleven en de industriële ontwikkelingen die er zich plaatsvinden, hebben er gelukkig nog niet ervoor gezorgd dat de hele regio van Lemoyne beroofd is van haar natuur.

  Wanneer je namelijk een bezoekje brengt aan de Bayou, kan je weer echte rust vinden. Op de zoemende muggen na dan. Het moerasgebied ziet er met name rond zonsondergang er prachtig uit, waarbij de laatste zonnestralen worden weerkaatst op de vele bronnen van water. Neemt naar een paar goede laarzen alleen ook een wapen mee, want je wil niet verrast worden en eindigen in de maag van een hongerige alligator.

  Van het uitzicht genieten op Mount Shann

  Voor onze laatste must see locatie is het ook van belang dat je een goed paar laarzen hebt, maar deze keer om een bergwandeling te overleven. Of namelijk te genieten van één van de mooiste uitzichten in Red Dead Online, zal je Mount Shann moeten beklimmen.

  Deze bergtop is te vinden in de regio West Elizabeth, ten noorden van het pittoreske dorpje Strawberry. Je hoeft vanuit Strawberry maar Hawks Eye Creek te volgen om bij Mount Shann uit te komen. Vervolgens moet je natuurlijk nog wel een weg omhoog vinden. Ben je eenmaal aanbeland bij de top, dan zal daar een prachtige beloning op je wachten: het uitzicht op de Big Valley. Vergeet niet om je mond weer dicht te doen nadat hij is opengevallen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.