‘Red Dead Redemption 2 krijgt upgrade voor PS5, Series X’

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 9:45
2021 09 27 red dead redemption 2f1632766252
Met de release van de PlayStation 5 en Xbox Series X kregen veel games van de vorige generatie een upgrade om de mogelijkheden van de nieuwe consoles te benutten. Dat ging veelal om recente games. Nu lijkt het erop dat het wat oudere Red Dead Redemption 2 ook een versie voor PS5 en Series X gaat krijgen.
Volgens de lekker AccountNgt werkt Rockstar aan een upgrade van Red Dead Redemption 2. Verder had hij daar geen informatie over. Op de vraag wanneer deze upgrade uit zou komen had hij ook geen antwoord.
Toch heeft AccountNgt het de laatste tijd vaker aan het rechte eind gehad. Het account lekte bijvoorbeeld het uitstel van de PS5-game Forspoken. Ook wist het voor de officiële aankondiging te melden dat Sony Bungie ging kopen.
Opvallend is wel dat er op dit moment niets meer te lezen staat op de Twitter-pagina van AccountNgt. Dat zou je kunnen beschouwen als het intrekken van zijn claims. Maar het kan ook zijn dat er een andere reden is voor het verdwijnen van de tweets.

Rockstar kwam ook met GTA V upgrade

Een upgrade voor Red Dead Redemption 2 zou ook niet heel onverwacht zijn. Rockstar kwam eerder dit jaar bijvoorbeeld met een PS5 en Xbox Series X-upgrade van Grand Theft Auto 5, nadat deze ook al voor de vorige generatie een upgrade had gekregen. Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkelaar niet vies is van een remaster of upgrade voor een succesvolle game.

Populair Nieuws