Reageer en Win - De blu-ray van Alita Battle Angel

  Het is vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de wekelijkse Reageer en Win. Deze week maken jullie kans op de blu-ray van Alita Battle Angel. Een actievolle film van de hand van James Cameron en Robert Rodriguez!

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op twee exemplaren van Unified Minds van de Pokémon Trading Card Game. De winnaar van deze week is geworden... BierBuikBarry!

  Gefeliciteerd! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer & Win - Alita Battle Angel

  Prijs: 1x de blu-ray van Alita Battle Angel

  Deze week geven we in samenwerking met 20th Century Fox de blu-ray weg van Alita Battle Angel. Een vette film over een cyborg die wordt gevonden op een schroothoop, maar er later achterkomt dat ze tot grote dingen in staat is.

  Ken je de film niet, maar wil je er wel meer over weten? Lees dan even de review die Rox heeft geschreven.

  Hoe gaan we dit weggeven? De opdracht is simpel: reageer op twee artikelen op de site, waaronder de Reageer en Win. Laat hierin weten waarom je de blu-ray wil winnen. Verder geven we ook nog een extra blu-ray weg via Instagram, dus bekijk ook onze post daar! De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt hier op de website.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.