Deze Netflix titels kijkt Nederland nu massaal in mei: Detective Pikachu, Jupiter’s Legacy

Article
maandag, 10 mei 2021 om 16:30
pokemon detective pikachu trailer twee is nu te zien 145401 1f1620655924
The Serpent was voor een lange tijd de best bekeken serie op Netflix Nederland. Toch is de serie van de troon gestoten met een aantal andere films en series die nu enorm populair zijn in mei op de streamingdienst. Naar welke Netflix titels kijkt Nederland nu massaal?

1. Jupiter's Legacy

De nummer één serie op Netflix op dit moment is Jupiter’s Legacy. Deze serie is vrijdag nieuw op Netflix gekomen met het allereerste seizoen, die je kan vergelijken met de Umbrella Academy.
Jupiter’s Legacy gaat over een jonge generatie van superhelden die nu het stokje moeten overnemen van hun ouders, die de wereld voor bijna een eeuw hebben veilig gehouden. Zij worden nu klaargestoomd voor het superheldenwerk. Toch worstelen zij met enorme verwachtingen en voelen ze al snel de druk van een superheld zijn. Dit alles waar bovenop een superschurk er alles aan doet om de superhelden tegen te houden.
De cast van de Netflix serie bestaat uit Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb en Andrew Horton.

2. El Inocente

Deze Spaanse misdaadserie staat al een langere tijd hoog in de top tien van populairste Netflix films en series in Nederland.
El Inocente gaat over een plotselinge moord die niet gepland stond. Al snel leidt deze gebeurtenis het hoofdkarakter van de serie naar een donkere plek van intrige en moord, terwijl hij tegelijkertijd ook liefde en vrijheid vindt. Wanneer hij denkt dat alles op z’n plek valt, brengt een telefoontje al zijn nachtmerries weer terug.
De cast van El Inocente bestaat onder andere uit Mario Casas, Xavi Sáez en Santi Pons.

3. Detective Pikachu

Samen met Jupiter’s Legacy is Detective Pikachu recentelijk op Netflix gekomen en staat al op een hoge plek in de top tien op de streamingdienst. Veel Pokémon-fans kunnen nu genieten van deze live-action film, wat ook leidt tot de populariteit in Nederland op dit moment.
Detective Pikachu speelt zich af in een wereld waar mensen samenleven met Pokémon en die zij ook vaak vangen voor gevechten. Op een dag komt een jongen een pratende Pikachu tegen, die beweert dat hij een detective is. Al snel gaan zij samen op missie om allerlei geheimen te ontdekken in deze Pokémon-wereld, waar Mewtwo dicht op de loer ligt.
De cast van Detective Pikachu bestaat onder andere uit Ryan Reynolds, Justice Smith en Kathryn Newton.

Andere populaire Netflix titels in Nederland

De top tien op Netflix bestaat natuurlijk niet alleen uit de drie hierboven genoemde films en series. Zo doen titels zoals Shadow and Bone, The Serpent en The Sons of Sam: Descent Into Darkness het (nog steeds) erg goed in Nederland.
Welke van deze titels heb jij al gekeken of ga je nog kijken? Laat het weten in de reacties!