Elliot Page blijft in The Umbrella Academy

  Dinsdag gaf acteur Ellen Page op Twitter aan voortaan door het leven te willen gaan als Elliot Page, en hij liet weten voortaan met hij of hen te willen worden aangesproken. Daarnaast is er ook nog meer goed nieuws voor Elliot, want hij kan gewoon blijven meespelen in de populaire televisieserie The Umbrella Academy.

  Netflix

  Elliot ging tot voor kort door het leven als vrouw, maar kwam begin deze week op 33-jarige leeftijd met het nieuws naar buiten toch liever door het leven te willen gaan als man. De Canadese acteur verwierf bij het grote publiek bekendheid met films als Juno, X-Men en Inception. In 2014 maakte Page tijdens een LHBTQ bijeenkomst al bekend op vrouwen te vallen en in 2018 trouwde Page dan ook met de Canadese danseres Emma Porter.

  Netflix past aftiteling aan

  De 33-jarige Page kwam begin deze week met de verklaring naar buiten, maar gelukkig voor hem wordt er ook op werkgebied goed gereageerd. Page is namelijk één van de sterren in de populaire Netflix serie The Umbrella Story, maar ondanks dat hij nu als man door het leven gaat kan hij gewoon in de serie blijven spelen. Ook is Netflix zo coulant om de aftiteling aan te passen. Tot voorheen stond hij nog gewoon in de ondertiteling als Ellen Page, maar dit wordt nu aangepast naar zijn nieuwe naam Elliot Page.

  Positieve reacties op Elliot

  Ook via Twitter kreeg Elliot veel steun. Netflix liet weten ‘super trots te zijn op onze superheld’, Sony reageerde positief maar ook Patrick Stewart, Mark Ruffalo, Raquel Willis en James Gunn kwamen met een positieve reactie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.