Nieuwste Pokémon Journeys seizoen al deze zomer te zien!

News
vrijdag, 07 mei 2021 om 7:00
pokemonf1620315095
We hebben het afgelopen jaar kunnen genieten van het eerste seizoen van Pokémon Journeys. Nu is er bekendgemaakt dat het nieuwste Pokémon Journeys seizoen al deze zomer van start gaat. Dit seizoen gaat door onder de naam Pokémon Master Journeys.
Alhoewel dit pas het tweede seizoen is van Pokémon Journeys gaat de iconische animatieserie al een hele lange tijd mee. Je kan deze nieuwe reeks van Journeys dan ook wel zien als het 24ste van de hele anime, aangezien er al 23 seizoenen gemaakt zijn van de verschillende avonturen van Ash Ketchum. Deze vorige seizoenen bevonden zich in andere delen van de Pokémon-wereld, met nieuwe vrienden, andere Pokémon en andere titels.

Verwachtingen voor het nieuwe Pokémon Journeys seizoen

The Pokémon Company International heeft recentelijk bekendgemaakt dat het nieuwste seizoen van Pokémon Journeys in bepaalde regio's deze zomer al te zien is. In het nieuwe seizoen zijn gloednieuwe avonturen van Ash en zijn vrienden te zien. Wanneer het nieuwe seizoen precies begint is nog niet bekend.
Het tweede seizoen heet ook wel Pokémon Master Journeys: The Series. De serie is wat anders dan je gewend bent van de eerdere reeksen in de Pokémon-anime. Zo beperkt deze serie zich niet tot één regio, maar zijn alle regio’s die in de Pokémon games voorkwamen vertegenwoordigd. De Galar-regio uit Pokémon Sword en Pokémon Shield ontbreekt natuurlijk ook niet.
Ash en zijn vriedn Goh trekken rond in deze grote wereld om Pokémon te vangen en te bevechten. De helden gaan van regio naar regio om voor Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon. Ondertussen klimt Ash verder omhoog op de World Coronation Series ranking. Goh voegt gedurende de reis meer Pokémon toe aan zijn Pokédex, in zijn missie Mew te zoeken. Journeys staat vol van spannende avonturen, ouderwetse rivaliteiten en nieuwe vrienden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties