Pokémon-fan? Detective Pikachu staat nu op Netflix

News
donderdag, 06 mei 2021 om 12:00
pokemon detective pikachu trailer uitgebracht door warner bros 141996 1
Goed nieuws voor iedereen die Pokémon-fan is, Detective Pikachu staat namelijk nu op Netflix. De live-action film van de populaire franchise mag je eigenlijk niet missen als fan van het eerste uur.
Als je Detective Pikachu nog niet gezien hebt, mag je jezelf dan wel echt een Pokémon-fan noemen? Vast wel, maar het is toch handig om de film even te kijken voordat mensen gaan zeggen dat je geen echte fan bent. Gelukkig staat de film nu op Netflix en als je dus een abonnement hebt, kan je de film gewoon kijken. Mocht je de film leuk vinden als Pokémon-fan, dan is er ook slecht nieuws, want een tweede deel lijkt er niet in te zitten als we de ster van de film moeten geloven.
Hoewel er waarschijnlijk dus geen tweede deel komt, is het toch even de moeite waard om Detective Pikachu op Netflix te kijken. De film weet namelijk de wereld van Pokémon op uitstekende wijze tot leven te brengen. Natuurlijk kan het altijd beter en is de film niet perfect, maar soms moet je een film gewoon accepteren zoals die is. Als Pokémon-fan zal je in ieder geval meer dan genoeg plezier halen uit Detective Pikachu, al is het alleen maar vanwege de stem van Ryan Reynolds als Pikachu.

Detective Pikachu op Netflix

Het is eigenlijk best wel een goede tijd om Pokémon-fan te zijn, want naast de verschijning van Detective Pikachu op Netflix, is er nog veel meer te beleven in de wereld van Pokémon. Zo is onlangs de nieuwe Pokémon Snap verschenen waarin je op foto-safari kan gaan om al jouw favoriete Pokémon op camera vast te leggen. Daarnaast kan iedere Pokémon-fan zich ook alvast verheugen op Pokémon Legends Arceus, de eerste open world Pokémon-game, die in 2022 moet verschijnen.

Populair Nieuws